Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janitor01

tag

Hogy írjak egy olyan hozzászólást is ami témába vág.

Szerintem az 5 ről 5s re nem éri meg váltani (szinte sosem érte meg egy számozáson belül váltani, kivéve talán a 3g-3gs-t.)

Ami engem mint 5 tulajt rá tudna venni, hogy váltsak:

Jelentősen jobb fényképezőgép! Mint mondtam nagyon jó képeket is lehet csinálni az i5 el, de azt gondolom lehetne még hova javulni (pl a nokiák fotós készülékei)!

Jelentősen javuló készenléti idő. Közepes használat mellett olyan 1,5 napot bír a teló. Ha ezt legalább 3 ra tudnák feltolni az erősen motiválna a váltásra.

Egyet értek abban, hogy az ios esetén a nagyobb processzor vagy több ram általában csak 2 ios verzió ugrás után lesz érezhető (például a 3gs az ios 5 el még vígan volt, a 6-al kevésbé). Így aki ezért cserél az nem igazán élvezi majd ki az előnyeit. Az ujjlenyomat olvasó szerintem izgalmas, de semmiképpen nem motivál a cserére.

Miért cserélnek sokan mégis? Mert nincs hűségük és így éri meg nekik, ha két évet várnak a telefonnal teljesen eltűnik az ára.

Van olyan aki hűség nélkül cserélget évenként? Mennyit kell ráfordítania?

• janitor01

tag

válasz erdoke #155 üzenetére

Látom sikerült kiszűrni a mondandóm lényegét:). Egyébként hála istennek volt szerencsém az elmúlt 11 hónapban sokat utazni. És azt gondolom rengeteg jó képet lőttem a telóval. Minden esetre én továbbra is csak a sajnálni tudom, hogy az ilyen topickok gyilkos szópárbajokká fokozódnak kulturált beszélgetés helyett.

Én azt gondolom, hogy a legnagyobb baj, hogy sokan nem értik meg egyiknek ez a jó másiknak pedig más.

• janitor01

tag

Tudom, hogy az Én hozzászólásom sem lesz világ megváltó de muszáj egyszer leírnom.

Nem értem, miért ez a gyűlölet. Ez egy nagyon jó telefon. Lehet, hogy nem a legjobb és lehet, hogy van aki szerint nem is a legszebb, de minden Apple telefon a maga idejében csúcs technika vagy ahhoz nagyon közeli volt és (szerintem) gyönyörű is.

Nem kérdés, hogy az android felnőtt a feladathoz. Az sem kérdés, hogy sok gyártó is utol is érte vagy éppen le is hagyta az Applet. Az sem kérdés, hogy a mobiltelefon gyártók pofátlanul lopnak egymástól! A Samsung az Appletől, az Apple a Samsungtól.. legyen ez a jogászok dolga. De ezt a fröcsögést nem értem.

Leírom Én miért használok Iphonet (jelen pillanatban egy 5 ös-t).

Szerintem szép. Ez előtt egy 3gs-em volt Mikor Őt megvettem az adnorid még sehol nem járt az IOS-hez képest. Szeretem az IOS-t. Nekem logikus és 5 éve ezt használom. Sosem fagytam még le, nem merült le az aksim fél nap alatt a telefonom eddig egyetlen egyszer sem hagyott még cserben.

A céges telefonjaimnál ami korábban egy android volt (igaz nem csúcs kategóriás) és jelenleg egy windows phone (8) ezek a hibák rendszeresen és sokszor elő jönnek). Egyikhez sem nyúltam. Nem cseréltem lanchert stb.. A windows phone nagyságrendekkel jobban tetszik mint az andorid.mivel most 50.000 Ft ig vehetek céges telefont, kipróbáltam a hasonló árú doidokat de a lumia 610 szerintem sokkal jobban teszi a dolgát mint a korábbi droidos,

A 3gs váltás után volt nálam egy asus padfone 2. Ez a telefon nagyon tetszett külsőre de maga az Andorid nekem összevissza volt így lett Iphone 5. Ahogy már előttem is írták a rendszer mellett tart a rengeteg megvásárolt app, zene az Itunson (sőt a mach is elő van fizetve.) A photo strream (Ipadem is van egy hármas és tök jó, hogy amit fotózok napközben este megnézegetem az ipaden és aPC men is..)

Az Airplayt is szeretem (én nem érzem rossznak) teljesen jól tudok vele youtubot nézni az Apple TV-n, zenét lejátszani a Hifin.

Nagy örömömre szolgál, hogy immár magyar szinkronnal is elérhető egyre több film az Itunesban, pont a hét végén béreltük ki a vasember 3 at. Egyszerűen berendezkedtem az Apple eszközökre a ennyi idő alatt.

Szupernek tartom a kamerát. Sok nyaralást örökítettem meg az elmúlt időkben az Öttel. Számomra teljesen elég és megfelelő. Szeretem az appokat is több százat vásároltam már meg az elmúlt időkben. A kijelző gyönyörű. Nagyon szeretem a színeket és a felbontást.

Persze vannak dolgok amik nem jók, sőt biztosan vannak telefonok amik gyorsabbak, magasabb a felbontásuk és jobban szaturáltak a színek. Ettől még a következő készülékem is Apple lesz mert alapvetően elégedett vagyok vele (és hozzám hasonlóan elégedett még több 10 millió felhasználó). Buta volnék? Divat majom? Nem érzem annak magam. Azt sem érzem annak aki 200.000 es padfone-t vesz vagy galaxy 4 et.
    Itt rengeteg olyan hozzászólás volt itt amiről süt, hogy az illető még sosem használt iOS-t. Egyszerűen csak írni akart valami negatívat.

Lehet, hogy egyesek nevetségesnek tartják a "keynoteozást" de ez az Apple saját dolga. Mindig is csinálta, és szerintem fantasztikus dolog, hogy az emberekhez egy alapvetően elektronikai cikket ennyire közel tudnak hozni. Örülök, hogy a konkurencia is átvette ezt, és immáron egyre több cég mutatja be a telefonokat tableteket egy sóműsor keretében.

Az egész témában pedig az a legszebb, hogy akit nem érdekel - akit taszít egyszerűen nem kell vele foglalkoznia!

Új hozzászólás Aktív témák