- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Black Dragon #245 üzenetére
Szerintem inkább egy használt GSM boltba mert ot ki is adják a kezébe az iPhone 4-et, T-mobile boltban meg csak egy csúnya tokba van belerakva így csak a kijelző látszik nagyrészt
-
infectedmann
őstag
válasz
Black Dragon #242 üzenetére
Korlátozott számban? Eddig az összes ismerősöm tudott magának venni. Egyedül a 32GB-os ami hiánycikk egyelőre, mert azt nagyon viszik, de 16GB-os és 64GB-os még kapható. Amúgy elméletileg ma kap(ott) újabb iPhone szállítmányt a T-Mobile.
(#241) Entryy: amúgy már mennek a találgatások az jövő évi Apple tervekről. Előjöttek újra a fake iPhone 5 koncepciók stb.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Black Dragon #239 üzenetére
vannak, akik nagyítóval keresik a legkisebb hibákat is. az is érdekes, hogy valamiért ha egy nem-szifonnal van valami hasonlóan "nagy" gond, nincs akkora hírértéke.
biztos, mert azok tökéletesek. nekem amúgy minden gond nélkül megy a telefonom.
-
youngboy
senior tag
válasz
Black Dragon #11 üzenetére
De ezen debütált nem? Egyébként ahogy próbáltam leírni, hogy én általában az Apple-t körülvevő (szerintem túlzott) rajongást és misztikumot nem értem. Ezért nem is került nálam iPhone a képbe vásárlásnál. Pedig van olyan, ami nálam pozitívum a többihez képest.
-
ezüstholló
csendes tag
válasz
Black Dragon #4 üzenetére
Ezek nem is olyan komoly hibák, egyszerűen kiküszöbölhetőek a javítás érkezéséig, fejlődik az Apple.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest