- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi0604
őstag
Köszi a választ!
Akkor az a külföldi díjszabásnak megfelelően kerül számlázásra, ha jól gondolom?
Minden facetime használatkor, vagy csak egyszer a regisztrálás érdekében küldni?
Ha ki-be kapcsolom a telefon beállításában, akkor is mindíg küldi?
Bocs, de nem tiszta számomra és a T-nél nem tudtak felvilágosítást adni.
-
Zsuca
csendes tag
Hát igen, csaz azért ez "egy kevéssel" olcsóbb... talán nem sajnálnám annyira.. nem tudom...
Teljesen elbizonytalanodtam. Nem, még sosem volt iphoneom, de nagyon szeretnék... Csak azért nem mindegy, ha egy 800 eurós telefon leesik... :S Meg azt is hallottam, hogy nagyon törékeny.. hát nem tudom.
-
aggleány
addikt
A jailbreakelés nem valószínű, hogy menni fog, annyira nincs oda a telefonnal való okosításokért, én meg sajnos ilyen telefonnal kapcsolatban nem tudok segíteni neki, mert nem értek hozzá, én mást rendszert használok. Köszi, elmondom neki.
Más ötleted esetleg nincs? Ami ennél egy kicsit egyszerűbb lenne.
-
Mappa
addikt
Angliába havonta jár pár kollégám, meg Írországban is van ismerős - ismerős által kapcsolat. de néztem angol árakat nem sokkal olcsóbb 165k körül
más: ma kollégám kezembe nyomta ezt a ismerős által behozott i4 Kanadából ....
hát ájulás
eddig nem volt szerencsém megfogdosni i4-et csak láttam...kijelző nagyon odavág. úgyhogy most valahogyan a leggyorsabban kell szereznem egyet,mert brutál....de legfőképp ez a forma kialakítás tetszik a legjobban, nagyon vékony.
egy kérdés: 720p videó rögzítés 30 frame/sec ....az hogy lehet hogy 25 fps ír a videóadatoknál ?
-
Mappa
addikt
életemben nem rendeltem még ilyen messziről
kockázatos
-
sanp
tag
A használt készülékkel kapcsolatban hozzátenném, hogy csak két esetben van hálózati letiltás:
- rendőrségi feljelentés nyomán, lopás esetén
- ha hitelre vett készülékről van szó és a tulaj nem fizetTehát ha csak simán 2 évre fix havidíjra aláír valaki és nem fizet akkor nem fogják letiltani a telefont a magyar hálózatról, pusztán behajtásra kerül a kintlévőség a kötbérrel együtt, a telefon továbbra is használható marad másik SIM kártyával, el is adható
-
Sdmv8
tag
Wááá csak bealudtam a laptop előtt és mikor megébredtem már nem volt erőm írni.
Köszi szépen a részletest kifejtést így már sokkal tisztább a dolog.
A Card-ot megnézve a 3 kódszám megvan.
"Mindenesetre ha frissíteni készülsz, mindenképpen keress meg vagy engem, vagy valakit a fórumon, mielőtt tökön shotgunolod magad."
Sztem. ez alap.
-
Sdmv8
tag
Mivel még nem volt Almás készülékem, így nem nagyon tudom mi a különbség az iTunes meg a Cydia között és mostanság tényleg nem volt annyi időm sem, hogy a mail-eket rendszerezzem...
Kicsit félek is ettől az iTunes-tól bár gondolom nem lesz nehéz belerázódni.
3gs-t ha veszek azon alapból nem egy iOS4 fut, nyah most arra én legálisan tehetek iOS4-et és teljesen élvezhető lesz akár egy i4-en?(Az kicsit hozzá tartozik, hogy bizalmatlan vagyok a használt dolgokkal kapcsolatban)
Ha tudsz/tudtok 1-2 linket megköszönnék így iTunes-al meg Cydia-val kapcsolatban.Ha így marketből akarok vásárolgatni, akkor az mennyire bonyolult dolog, mert most csak egy mezei Volskbankos bankkártyám van. (nem dombor nyomott)
Még vmi. ha telefonon megyek majd fel a Market-re az generál adatforgalmat? Bár gondolom igen.
Ha is töltök akkor pedig mondjuk adott egy program pl8,2MB) ez a 8,2 Mb-levonódik majd az 1GB-os adatforgalmamból vagy a telefon memóriájából vonja le ezt a 8,2 megát.
Bocs ezekért a kezdő kérdésekért, de jobb tisztázni ezeket.
-
-
Quasi_modo
nagyúr
A második mozdulattal kipróbáltam a csík lefogását, hát nem történt semmi.
Mert nem egy kis faluban próbáltad, ahol amúgy is elég gyér a térerő. (Én pl kevesebbet vagyok városban, mint a falvak között) Aki leginkább városokban tartózkodik az valószínüleg nem fog észrevenni semmit. -
törölt tag
nem mondtad, csak arra akartam utalni, hogy az ipad hiányosságainak tárgyalásánál került elő az érv, hogy ha kell vedd meg hozzá. csak ronda és drága. ezzel sem lenne sajnos másképpen.
Everman: a MS-tal kiszedették az IE-t, pedig az is de facto szabvány ugyebár. oké, az szoftveres dolog.
de egyébként ha erre sikerült válaszolni, akkor nekifuthatsz a hozzászólásom második felének is, hogy nem azért érdekel a dolog, mert apple terméket szeretnék használni, hanem azért, mert más termékemmel hátrányba kerülök, hiszen mindenhol az apple megoldását erőltetik. -
Nade mondok valamit.. hiába az 1280x720, mert nem lesz jobb, mintha a telefon saját felbontását használnád, cserébe esetleg nagyobb helyet foglal.
Ezért kérdem én, hogy mi értelme telefonon ezt nézni(arról ne is beszéljünk, hogy 3,5"-on), de komolyan?Félre ne értsetek, ebben nem kötözködés van, más telefonnál is megkérdezném, csak most itt merült fel, azért itt..
-
Bocsi, telefonról vagyok, és ha valamit elkezdek szerkeszteni, mert szarul fogalmaztam, annak ez a vége
Amit ki akartam hozni belőle: iPad 10"-on a 4:3as képarány mellet se olyan zavaró a 16:9es videók nézegetése, mint az iPhone 3,5"-on.
szerencsére értettétek Barthez-el, de leírom normálisan, hátha más is nehezen értelmezi
mod: vissza az ált. iskolába, már a helyesírásom engem is kiakaszt . . . elkezdek különírva . .vöh.
-
Idáig ok, de megint itt a két külön szabvány. Természetesen tudja mind a kettőt az összes készülék, és változtassanak a H.263 kódolt 3GP-n, ha azt akarják, hogy tényleg használható legyen.
De egészen addig, amíg nem ül össze egy közös nagy bizottság, amik lerendezik ezt a szabványosítást, hanem az Apple gyárt ezt, a másik azt, a harmadik meg leszarja az egészet, addig nem látom értelmét.Venom23:
"Akárki akármit mond, a microsim az gáz, nem szívesen vagdalnám a kártyámat, új számot meg nem akarok!"Nem kell hozzá új szám, átviszik egy másik kártyára a teljes előfizetői adatodat, számostul, mindenestől. Amúgy a sima SIM és microSIM közötti méretkülönbség röhej, szerintem sokkal valószínűbb, hogy próbálták még jobban az adott szolgáltatókhoz kötni a felhasználókat (pl. a Voda minek forgalmazzon microSIM-et, ha esetleg nem fog iPhonet?).
-
alamuszi
senior tag
"Egy igazságharczos trollt szerinted hol érdekel?
Ez most a kánaán neki, új iPhone4 topik OH YEAH!"Aha, na ja. Mert amúgy mindenben tévedtem igaz? Na persze bezzek SJ mintha a tízparancsolatot mondta volna el. Szeret titeket és itt csak ez számít.
Troll vagy Te. Neked az tuti nem a káánaán, nem is csodálom. Mert viccnek is rossz.
(#151) Morden24 :
Persze ebben igazad is van, hogy nem nagy szám a mobilinternet, de abba nem gondolt bele a kolléga aki írta az eredeti kommentet, ha én elkezdek napont akár 10 - 20 db 1 - 2 MB-os leveleket, küldözgetni, plussz napi szinten 2 - 4 órát internetezni msn, skype stb, akkor bizony az az 5 GB nagyon de nagyon karcsú adatforgalom. És nagyon sokba kerül ahhoz képest, amit nyújt. Arról nem beszélve, hogy az adott adatkeretet át ne lépd, mert akkor aztán lehet fizetni. Szóval Magyarországon a mobilinternet ha nagyon kell akkor megveszi az ember (pl: céges előfizetések, ha vidéken is mozog, sokat utazik stb, stb), de ha nem akkor jobb ha távoltartja magát tőle kategória, hangsúlyozom nálam.
-
Morden24
nagyúr
A jogos iPhone fika nem nagyon zavar, van elég gáz ezzel a készülékkel. De ez a 370K-s marhaság már tényleg felforralja az agyvizemet. Árat majd akkor vizsgálunk (mint ahogyan Bogék is kirakták a kérdőjelet az értékelő táblázatban), amikor lesz itthon forgalmazva hivatalosan, nem a hülyék kedvéért kiírt zsével számolgatunk (bocs mindenkitől, de aki 370K-t kiad ahelyett, hogy elintézné maga a dolgot, vagy várna még ~2 hónapot, az tényleg hülye).
-
-
Pantal
senior tag
"át tudom simán copy-pastetelni a dolgokat és használni eredeti formátumban?"
???Gondolom zenére gondolt, és nem, iTunes kell hozzá még mindig.
És ez nem feltétlenül hátrány, nekem volt, hogy jóljött, mivel így sokkal gyorsabban feldobálja rá a zenéket, mintha "copy-paste" lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest