- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
kleinguru #1813 üzenetére
"Senki nem fúj fel semmit. K*rva jó a teló, de ezzel együtt kell élni
"
Az első felével egyetértek, nem lett felfújva jobban, mint bármi más a telefon körül.
A második felével én személy szerint nem tudnék azonosulni. Sokan vannak akik együtt tudnak ezzel élni, nálam viszont egy 10.000-es telefonnál is kizáró ok.
ha csak 20-bó 1 et is dob el, lehet hogy pont a legfontosabbat.Nincs hibátlan telefon, de az alapok működjenek rendesen. A plusz szolgáltatásoknál meg mindenki eldönti hogy mi fér bele a tűréshatárba.
Ebben hatalmas az Apple. Megmagyarázza hogy igazából nem is gond ha egy telefon pont telefonként nem megbízható, és rengeteg (több millió) ember már már tulajdonságként kezel egy hibát, ráadásul nem kevés pénzt ad érte. -
<NewL>
addikt
válasz
kleinguru #1597 üzenetére
a Nokiát rudogod gépre, szinkronizálod a kontaktokat outlook-al, utána feldugod a gépre az iPhone-t, iTunes-és szinkronizálod az iPhone-ra
vagy manuálisan, szépen beirogatod egyesével
vagy ha elég ami a simen van, akkor csak simán belerakod az iPhone-ba a simet és felmásolod a telefonra.
Settings - Contats - Import SIM Contats -
geri|
aktív tag
válasz
kleinguru #1275 üzenetére
Beszeljukmacen írta az egyik srác a kommentekhez, hogy a hír tuti, szóval ezt a hátralévő időt féllábon is simán. A hivatalos bejelentést jövő hét közepére ígérték, a tarifák meg a megvásárlás első napját megelőző héten kerül/het nyilvánosságra mint a 3G esetében is volt!
Vannak akik 24-re tippelnek! -
tsimora
tag
válasz
kleinguru #1095 üzenetére
Talán nem bánod, hgy erre én is válaszolok: a telefonálás hangminősége lényegesen jobb lett, többek között a második mikorofon miatt, ami a telefon tetején van, és a környezeti zajokat 'kivonja' a beszédből. A túlsó fél is rendre hangos, tisztán érthető, a hangerő is jobb mint a 3G-n volt.
-
-
geri|
aktív tag
válasz
kleinguru #1075 üzenetére
Ne aggódj, én így vagyok vele, meg még elég sokan.
Ha nem lennél Facebookon bemásolom a T-Mobil reakcióit az iPhone 4 bemutatójával kapcsolatos kérdésekre:"T-Mobile Hungary Sziasztok! Bármilyen poszthoz szívesen fogadunk bármilyen hozzászólást. Az iPhone4-el kapcsolatban ígértük, hogy amint lesz megosztható információnk, arról az első között fogtok tudni. Szépen kérünk titeket, hogy még bírjátok ki. Köszönjük előre is."
"Péter Tóth - Jó de meddig...? 1hét 2 hét? 2hónap?
kedd, 10:19
T-Mobile Hungary - @Péter: Jelenleg csak annyit tudunk mondani, hogy még ki kell tartanotok."Most nem tudom, hogy megint 1 hónap lesz-e a differencia a bemutató és a bejelntés között, de valszeg (remélem) nem!
-
geri|
aktív tag
válasz
kleinguru #1073 üzenetére
2008. június 09. - Steve Jobs bejelenti az iPhone 3G-t, illetve, hogy július 11-én jelenik meg 22 országban. Magyarország nincs közöttük.
2008. július 24. - Felröppennek az első hírek a hivatalos bemutató dátumával kapcsolatban.
2008. augusztus 18. - A T-Mobile hivatalosan bejelenti a 3G árait. Előrendelés online, korlátozott számban.
2008. augusztus 22. - Magyarországon megvásárolható az iPhone 3G.Tehát kb. egy hónappal a telefon debütálása előtt már nem hivatalos forrásból lehetett tudni a dátumot, amikor a T-Mobil bemutatja a készüléket. Ennek függvényében szeptember vége a legkorábbi időpont, amikor lehet kishazánkban venni majd iPhone 4-et.
Az árral egészen addig kivártak ameddig lehetett- 4 nappal a bemutató előttig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest