- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noor B
csendes tag
válasz
Barthezz2 #47 üzenetére
A kamerás részre reagálnék legszivesebben most egyenlőre. Mindenki sir, meg okoskodik hogy csak ennyit tud a kamera meg hogy csak ilyen vaku olyan vaku. Meg hogy a zumm meg hogy a beállitások... Figyelj csak ide héjj!!! Ez telefon kategória, nem pedig digitális fényképező. Az tény hogy az n8-as nokiának szebb a hd videója. de ha te kiránduláson akarsz fényképezni az 100 hogy digitális fényképezőt fogsz vinni nem pedig telefont mint a 15 évesek. Ami kamera ebben van arra elég hogy az út közben vagy buliban lévő dolgokat lefényképezd és azonnal felnyomd a netre.
Hozzáteszem hogy nekem is van egy iphone 4-esem hála O2-éknak itt londonban és megmondom őszintém hogy akárkinél látok iphone 4-et, mindenki szarik bele hogy lehet e fehéregyensúlyt választani vagy iso érzékenységet vagy fekete fehéret vagy szépiát....akinek addig telefon az okostelefon amig nagy megapixeles a kamerája azt komolyan mondom sajnálom. az iphone 4 már régen túl van azon hogy a "kamera" amikor ugy jön az email a korlátlanul sok beállitható email cimedről mint az sms, és a google maps már autó rakható navigálásra is használható, nem beszélve a giroszkópjáról ami szintél google maps-el párosulva szerintem odabasz. plusz még a rengeteg alkalmazás ami feldobja a cuccot. most lehet mondani hogy az alap cucc csak az apple, a többi már az alkalmazás gyártók dolga. de jusson csak mindenki eszébe a pár évvel ezelőtti korszak amikor már annak örült az ember ha gyárilag valami ujdonság volt a telefonba. akár egy darab uj alkalmazás vagy pedig a hiváslisták variálása. na meg hát a retina display. és az hogy könnyen nagyitható szinte bármelyik alkalmazás. és a 250ezernél tartó alkalmazásáradat ami persze a sok hülyeség mellett kinál hasznos dolgokat.
én azt mondom. ha fényképezni akarsz vele és telefonálni. vegyél N8-at
ha msn és skype, akkor vegyél blackberryt
ha félig okostelefont akarsz visszafogott dolgokkal, akkor vegyél HTC-t
ha pedig szeretnéd mindezt egyben és ottlenni az információszerzésben és kommunikációban, akkor vegyél iphone 4-et
ma a kommunikáció a top10ben bennevan. az iphone 4-el bármit meg tudsz csinálni, banki alkalmazás, navigáció, és rengetek olyan dolog ami kényelmesebbé teszi az életedet.nekem sajnos későn adatott meg ilyen telefonhoz jutnom, de bánom hogy nem adtam ki érte előbb ennyit mert megéri. és nem kell félteni sem nagyon. 80 font hozzá egy touch screen, a hátlap az 15-40 font között, dizájntól függően. tokok szinte kifulladásig, a fémtől megkezdve, fa, kigyóbőr, az akkumulátoros tokig minden van hozzá, vízálló bicajos tartó a navigáció miatt.. minden van. ki kell próbálni. szerintem nem bánja meg senki. 5mp kamera zéró tudásal? és??? ha kimegyek londonba a belvárosba, egy alkalmazás és a helyszínről megmondja hogy honnan megy a busz, utvonaltervezéssel. vagy ha teszkót keresek, azt is kidobálja a környékbelieket és utvonaltervezővel oda is elvezet, 20mp-en belül minden elérhető. az email cucc nem gyenge. az aksi 2 napig simán birja. és a percdijak is kedvezőek . hasonló mint az otthoni dolgok, kivéve hogy az 500 mega net mellé korlátlan wifi hozzáférés van az egész várost lefedő nyílt wifi hálózaton ami kb 3m sebességű. egy hónapra simán elég az 500 mega net. annak ellenére hogy 20 netes alkalmazás van a gépen, plusz az 5 percenkénti email frissitéssel.
nem huzom tovább a dolgot. ha fényképezni kell vigyél magaddal fényképezőt. ha meg ki akarod használni a szabadságot és az alkalmazások lehetőségeit, komolyan mondom szarsz majd a kamerába. igy is jó a cucc a 0.3-as vga szarokhoz képest és nokiáék még ma is sok készülékében látható híresen szar 2.0 MP felbontásu kamerájához képest. amire használod majd a gépet az 5 mp ezzel a minőséggel és tudással pont megfelel majd hidd el.
bocs a rizsáért és a dicsőitő szövegért de én sem hittem hogy megéri. de meg. itt kint igen, mert ki tudom használni. otthon nem biztos hogy érdekel majd a saját városodban hogy merre van egy mcdonalds vag teszkó mert tudsz mindent, és nem 10 milla ember lakik egy 3x nagyobb városban mint budapest. szóval itt kivan használva rendesen.
otthon meg elhiszem hogy unalmatokba kamerázgattok meg hülyéskedtek vele.
nosza akkor rajta. symbian-os cucot vegyetek és 12mp-s fényképet tudtok csinálni aztán otthon leszeditek kábellal a gépre és felteszitek iwiwre és waoooo de király vagyok az ultra megapikszeles brutálkirály nokiámmal. holott még mindig toporog egy helyben a cég, és most kikullantott egy ujabb érintős cuccot 12 megapixellel mert jött az iphone. el kell dönteni mire kell és lehet választani mást, nem pedig fikázni kell mert szar. a te igényeidnek biztos ha iso érzékenységet akarsz mondjuk állitani vagy egyebet. nagy fotós létedre tudhatnád hogy egy alig fél centi átmérőjű objektívtől a 4 centis objektívhoz képest az 5 megapixell is szó szerint csoda nem pedig a 12. gondolkozzunk már emberek...a kisujjukat nyujtják de nektek a karjuk kell? a 3210 és 3310-es nokiát a mai napig nem hallom hogy fikázná valaki és fekete meg zöld kijelzője volt. olyat meg hogy kamera? telefonba??? hülye vagy??? mostmeg már az 5 mp se elég nemhogy a 12 meg még beállitási lehetőségek egész sora kéne. el kell fogadni és kipróbálni. nem fikázni, hanem kategóriába sorolni, olyanba ami a te személyes használatodra alkalmatlan. bluetooth??? ne vicceljetek már....az egész telefon az internetről szól. akkor file küldésnél miért szarakodjak a bt-vel mikor elküldhetem emailben. meg micro sd.....jó istenem..... 16 giga meg 32 giga mi a faszra nem elég???? nincsen pendrivod vagy usb-s vinyód? ha tudsz venni iphon4-et akkor egy 320GB-os usb vinyó már igazán nem gond...nemkell microsd, leszedheted a netről ami kell. na viszont az fm rádió tényleg beférhetett volna........ az aksi cserélhető. 19 font hozzá a gyári. és szét lehet szedni darabokra a telefont. az aksicsere meg csak annyi hogy leveszed a hátlapot és kipattintod a csatlakozót utána meg a kiveszed. youtubon nézzétek meg. meg a water teszteket is
ma röviden ennyi. kinek mi a pálya. én is mondhatnám hogy szar ember vagy mert nem azok a nézeteid mint nekem. mindenki más. apple is más mint nokia. nem szar, csak másak a nézeteik.
-
joey04
titán
válasz
Barthezz2 #898 üzenetére
nekem már a 3410hez is volt mobilnet.
aztán volt egy kis kihagyás, de a k800 óta folyamatosan van. ezzel csak arra utalok, hogy nem feltétlen a smartphonehoz köthető. Az persze igaz, hogy nem mindenkinek kell, az sajnos így járt, nekik valóban drága lehet az iphone. ezt vagy bevállalja az illető vagy keres más készüléket. Egyébként attól függetlenül hogy én is furán nézek azokra akik mobilnet nélkül használnak bármilyen komolyabb készüléket, azokat sem értem, akik szerint egy iphone vagy főleg egy android netre kényszerít. Azért mert tele van olyan funkcióval ami kiabál a netért még nem kötelező használni. Semmivel nem netigényesebb egy android, mint egy wm vagy symbian... -
Xero
nagyúr
válasz
Barthezz2 #885 üzenetére
Valóban nem létszükséglet, de nagyon kényelmes plusz. Nekem csak 2 éve van folyamatosan mobilnetem, de azóta nagyon hozzászoktam. Szeretem ha egyből elérnek az e-mailek, jó ha bármilyen helyzetben meg tudok nézni szinte bármi fontos infot, itthoni nyaralásnál kényelmes, hogy bárhol van net! Persze ez nem mindenkinek szempont, de olyan kényelmi dolog amihez könnyen hozzászokik az ember!
-
majom2
senior tag
-
Morden24
nagyúr
válasz
Barthezz2 #881 üzenetére
Mindenkinek megvannak a preferenciái. Személy szerint a videolejátszást meg a játéklehetőséget tartom egy kellemes kiegészítő lehetőségnek, nem pedig ezért veszek ilyen telefont.
Ettől még továbbra is tartom, hogy több ember vesz azért okostelefont, mert netes szolgáltatásokat akar kihasználni folyamatosan, relatíve kompromisszummentesen (és akkor nem csak arról beszélek, hogy netezgetsz a telódon, hanem hogy egy laza BT vagy kábelkapcsolattal modemként használod akárhol, akármilyen notebookhoz vagy PC-hez).Persze biztos van olyan is, akinek elég a wifi. Biztosan van olyan is, akinek még az is csak ímmel-ámmal kell. Meg olyan is van biztosan, aki azért vesz okostelót, amiért a lakótelepi kihaénnem "banké, oszt?" Audit.
Szóval sokféle ember van, de szerintem a legnagyobb halmaz az, aki a mobilnetes lehetőségek kihasználása miatt vesz ilyen készüléket.(#882) kaller1: Ja, én is alig várom, hogy az Északi Pályaudvarról induló magleven vonatwifizhessek
-
Morden24
nagyúr
-
sanp
tag
válasz
Barthezz2 #830 üzenetére
Az iPhone zenelejátszója az iPod app. Természetesen fut háttérben valamint ha hívás jön akkor elnémul, ha hívásnak vége tovább folytatja a lejátszást. Van EQ de ez nem az appon belül hanem külön a Settingben található. Ha le van zárva a telefon miközben zenét játszunk le, akkor a háttérben mutatja az albumborítót és a szám címét, a Home gomb dupla megnyomásával kapjuk meg a vezérlőgombokat, Pause, FWD/Next , REW/Previous, hangerő valamint további információt az éppen lejátszott számról. Ha mondjuk éppen böngészünk vagy akármit csinálunk zenehallgatásközben akkor is duplán a Home gomb és megkapjuk úszómenüben a korábban említett vezérőket ill. egyből ugorhatunk az iPod appba.
A támogatott formátumok:
AAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, and WAVÖsszeállíthasz playlisteket út közben is de egyszerűbb iTunesban előre definiálni a playlistjeidet és azokat átszinkronizálni, ill van Genius playlist ami egy megadott szám alapján állít össze hasonló/összepasszoló számokból playlistet.
Távirányítani kompatibilis fülhallgatóval lehet, amin megvannak a szükséges gombok, a gyári is ilyen de azt nem ajánlom zenehallgatásra.
A hangminősége 5-ös skálán, kb 4-es egy jó fülhallgatóval, de ez személyes vélemény.
-
kristof83
aktív tag
válasz
Barthezz2 #833 üzenetére
Minden iPhone-nak hasonló a lejátszója mint az összes iPod-nak, és ugyanolyan mint az összes iPod Touch-nak.
Szerintem nagyon jó, nekem jobb nem kell, de mivel ez szubjektív sokat nem tudsz vele kezdeni.
A kollégának van igaza itt feljebb. Annyi mindenkinek van már iPhone-ja vagy iPod Touch-a vagy sima iPod-ból bármelyik, kérj kölcsön egyet akár csak 1-2 percre, ha többre nem tudod. Vagy egy T-mobile boltban, vagy egy Apple boltban nézd meg, mindkettőben ki van állítva. Vagy elektronikai üzletházban nézd meg, ott is ki van állítva iPod Touch. Számtalan lehetőség van és bármelyik jobb mintha itt még 20-an elmondják hogy ilyen meg olyan jó. -
válasz
Barthezz2 #830 üzenetére
Milyen? Pont olyan mint eddig.
Milyen formátumot visz? Olvasd el.
EQ van? Igen, eddig is volt.
Kézzel lehet piszkálni? Nem.
Lejátszási listák? Eddig is voltak.
Háttérben lehet-e kezelni? Persze. Távirányítós fülessel, vagy a Home gomb dupla nyomkodásával. A hangerőgombok meg a hangerőt állítják.
Hogy szól? Na ezt már passzolom. -
válasz
Barthezz2 #789 üzenetére
De én nem is ezt mondtam.
Amit át kell kódolni (nem számítva a H.264 BDRipeket), azok az SD felbontású, Xvid tömörítésű videók. Egyrészt ezek felbontása sokkal alacsonyabb, mint a telefoné, másrészt az egymás utáni kétszeres tömörítés is minőségvesztéssel jár, így egyértelműen rosszabb lesz a minősége, látványa, mint egy 720p-s videónak, amit vagy a hardver skáláz le (amikor csak konténert váltasz 5 perc alatt a nagyságrenddel hosszabb újrakódolás helyett), vagy pedig újratömörítéskor kézzel skálázod a kijelző felbontására.
A minőségkülönbség az alapanyagból jön.
Hogy mikor skálázol, az meg ízlés és szabadidő dolga.
A BDRip az optimális igazából mobilra.Stunts666: A redundancia egy hálás dolog, ha az ember át akar tolni egy üzenetet egy megbízhatatlan csatornán. Viszont ez a "300k"-s maszlag egyrészt baromság, másrészt az elmúlt 800 hozzászólás nagy része ezzel foglalkozott, úgyhogy annyira nem kéne erőltetni.
-
peterk
senior tag
válasz
Barthezz2 #763 üzenetére
A 720P-re körülbelül azért van szükség, amiért az mkv-re, vagy a felirat kezelésre. Hogy ne kelljen a meglevő video-kat átkonvertálni csak azért, hogy az ember megnézze a telefonon. Én magam pl. casual multimédia használó vagyok. Ez egyrészt azt jelenti, hogy nem kulcsfontosságú, hogy multimédiában mit tud egy telefon, de azt is jelenti, hogy ha már tudja, és használnám, akkor viszont lehetőleg ne kelljen vele "t*kölni".
u.i.:
Lett volna még egyébként 1-2 kérdésem (pl. van-e felirat valamilyen playerre, x.264-el mi a helyzet, audioban flac-ot le lehet-e játszani, van-e DLNA kompatibilis player, stb.), de azok után, hogy a korábbi kérdéseimnél válasz helyett megkaptam, hogy én vagyok a hülye mert állítólag "kalóz formátumot" használok, majd átment az egész flame-elésbe, inkább már csendben maradok. Annyira nem érdekel a dolog, hogy szájkaretézzak miatta. -
Everman
addikt
válasz
Barthezz2 #597 üzenetére
"Azon kívül, hogy kisebb, semmivel sem jobb"
Arra nem gondolsz, hogy így nem csak a SIM a kisebb, hanem az azt befogadó foglalat is, egy mobilnál meg minden mm számíthat.
Biztos, hogy a microSIM-et nem az Apple-nek találták ki, ők csak felhasználták, szóval tuti, hogy rövidesen más gyártók készülékeiben is viszont fogjuk látni. -
-
Everman
addikt
válasz
Barthezz2 #577 üzenetére
"míg a többi készüléknél leárnyékolod, ami teljes egészében kikerülhetetlen, addig az i4-nél rövidre zárod, ami mondasz akár mit, tervezési hiba."
Idéznék a tesztből, aminek a topicjába írsz:
"Bal kézben tartva a telefon azonban az ember tenyerének jelentős része hozzásimul a telefon bal oldalához és minden esetben csökkenő térerő-visszajelzést eredményez."
"Magam nagyon sokat próbálkoztam ezzel a jelenséggel. A kulcsos módszer nálunk nem működött, a térerő teljes elvesztését azonban sikerült kihoznom a készülékből, de alapból olyan helyre kell ehhez menni, ahol egyébként is vérszegény az adás."
Szóval egyrészt a dolog ott probléma, ahol eleve minimális a térerő és egy rossz fogással a több gyártó készülékénél is előjöhet a probléma (sőt eddig is előjött, de eddig elintézte mindenki azzal, hogy gyenge a térerő). Másrészt mivel a kulccsal történő bűvésztrükk nem működik, így sajna a rövid zár elméleted is megdől.
-
gerilee
aktív tag
válasz
Barthezz2 #384 üzenetére
Ebben az a szép, hogy mindenki fikázza a Nokiát, hogy "béta" állapotban kezdi forgalmazni a készülékeit, de arról hajlamosak elfelejtkezni, hogy a iPhone-hoz is havonta adtak ki javítást.
2009-08 3.0.1
2009-09 3.1
2009-10 3.1.2
Vagy említhetnénk a csodás iOS 4-et, amihez már meg is érkezett az első javítás.
Ez az én szememben pont annyira béta, mint a Nokia szoftok... -
Everman
addikt
válasz
Barthezz2 #183 üzenetére
"Rádió: hallgatod vele minden egyéb más kötelezettség nélkül a helyi sugárzású adókat?"
Én inkább a netes rádiókat hallgatom, ott legalább van választék.
Az viszont érdekes, hogy miért nincs engedélyezve, ugyanis FM rádió a 3GS-ben is volt és a 4-esben is van, de jelenleg csak arra van használva, hogy a Nike futócipő FM jeleit vegye. Az meg, hogy a delikvens inkább vásároljon zenét, ne a rádiót hallgassa nem elég ok, mivel az újabb iPod-ban van FM rádió.
"BT: rá tudom dobni vele gépről a nemrég megírt jegyzetem?"
BT-on nem, viszont Wifi-n és USB-n igen (a dokumentumkezelő alkalmazások mindegyike támogatja a Wifi-s adatletöltést és ma már a legtöbb az iTunes-on keresztül USB-s letöltést is)
"microSD: minden másban is felesleges nem?"
microSD-t a felhasználók zöme a készülék vásárlásával egy időben vesz és soha többé nem veszi ki a készülékből, főleg nem cserélgeti.
A gyártók meg azért szeretik, mert ezzel meg tudják spórolni a belső villámgyors flash memória árát, te meg megveheted méregdrágán pluszban, ha valóban gyors adathozzáférésre van szükséged.
Biztos van olyan akinek ez fontos szempont, de a legtöbb esetben inkább plusz költséget és bosszúságot okoz az SD-kártyás megoldás."microSIM: bocs, nincs kedvem szétollózni a vodás kártyám, új meg nem kell, köszönöm, évek óta ez van.."
Ez szerintem is egy genyó lépés ami a felhasználó iPhone mellett tartását szolgálja inkább, de valójában sok problémát nem jelent, mert a gyári microSIM olyan csomagolásban van, amit normál és micro méretben lehet kitörni, ha később szükséges a normál méret akkor a microt csak vissza kell illeszteni a nagyobb keretbe és maximum egy kis celluxal rögzíteni, de a legtöbb készüléknél erre sincs szükség.
"akksi: vettem bele másikat, hogy cserélem ki?"
Ez is egyéni preferencia.
Nálam az elmúlt 10 évben egyszer sem volt ez szempont, mert soha nem vásároltam tartalék akkut. Akinek nem elég az iPhone egyébként elég jó rendelkezésre állási ideje (nem sok készülék képes 11-12 óra beszédidőre rajta kívül), az vehet olyan tokot amiben van plusz akku, vagy egyéb külső megoldást (több tucat ilyen eszköz létezik a piacon és lényegesen egyszerűbb használni őket, mint szétbelezni a készüléket). -
-
Morden24
nagyúr
válasz
Barthezz2 #165 üzenetére
Teljesen igazad is van, ezért is fejtettem ki egy másik kommentemben, hogy a BT parát én is gondnak tartottam pár éve (kb. az első szifonnál, az mms-el együtt), de mióta effektíve minden ismerősöm mobilnetet használ (értem úgy, hogy akiknek szoktam is küldözgetni dolgokat; már nem vagyok kisiskolás, hogy a padtársamnak tologassam a legújabb 160kbps-es mp3-at...), azóta engem nem érdekel ez a hiányosság.
Szóval tényleg nem ugyanaz a kettő, viszont továbbra is fenntartom, hogy aki kidellázik ezért a telóért annyit, amennyibe fog kerülni 2 év hűség mellett, annak kétlem, hogy ne férne bele egy 5K-s alapdíjú Ikon, amiben van egy gigányi forgalom.
-
Jhonny06
veterán
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Barthezz2 #47 üzenetére
Az óvatos helyett inkább a "szokatlanul csak a tényekre szorítkozó" jobb lenne, szerintem
És igen, direkt van így, látod, előtted ketten is beírták, hogy az első oldali fika a sok fanboynak, aki elmegy a világ másik felére, csak neki már legyen ilyen cucca rögtön kiverte páraknál a biztosítékot. Innen is puszilom handrást.
Különben viszont az a helyzet, hogy nemigen van mit fikázni, Rusival pont azt beszéltük, hogy ez az az iPhone, amire négy éve várunk. Az eddigieknek mind volt valami baja, ez baromira frankón összeállt végre.
A kameráról: nincs beállítás és mégis jó. A videónál sem tekergeted a felbontást, 720-as HD, csövi, tárhely van elég, akkor szóljon! És basszus, szerintem ebben speciel igazuk van. Az emberek 95%-a nem babrálja a kamera beállításait a telefonján. Nem vált át "lemenő napfény" módba, ha épp lemegy a nap, automata, szevasz, ennyi. A tesztfotókat is mindig automata módban csináljuk, most állítgatnom sem kellett.
A zenei résznél lehettem volna részletesebb, de egyszerűen így is annyira hosszú a cikk, hogy már nem akartam nyújtani. A levelezésnél nem tudom, hogy mit kellett volna mondanom, ami nemigen változott, azt nem piszkáltam, mert sosem értünk volna a végére...
-
Jhonny06
veterán
válasz
Barthezz2 #47 üzenetére
A kevés beállítási lehetőség mellé viszont az egyik legjobb képminőségű kamera párosul a piacon lévő modellek közül, azért ez nagyon nem mindegy. És akkor tovább lehet vinni, hogy szar képminőség mellett hiába állítgatsz. Ez összességében is inkább a pozitív irányba húzza a mérleget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest