- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nem szaggat az, nekem most is aktív az iPad egyesen. Más kérdés, hogy megértem, miért nincs benne hivatalosan: ebben a formában bugos a kicsike. Elindítasz pl. egy Rock Band-et, jön egy szóló, négy ujjal kéne nyomnod, erre appot akar váltani így megakad a progi. Ezer más helyen beleütközhetünk ilyenbe, talán ha kivételeket adhatnánk meg a multigestures-nek, jobb volna. Így most mindig fut a beállítások a háttérben, hogy le tudjam gyorsan kapcsolni a legyezgetést, ha nem kell.
-
manchester85
veterán
Meg mp3 lejátszót, meg fényképezőt meg gpst. Egyenként mind köröket verne a legjobb fényképezős mobilra, legjobb mobilos gps-re, és még olcsóbbra is jönne ki.
Hagyjuk már ezt a marhaságot, pont arról szól részben az egész okostelefon piac, hogy ne kelljen több kütyüt magunknál tartani. Ha valakinek fontos a rádió (ezt meg tudom érteni, sokkal jobban, mint mondjuk a bluetooth-os fájlküldözgetést, hisz erre tényleg nincs alternatív megoldás, csak wifi közelben, vagy ha emberesen fizetsz az adatforgalomért) akkor annak igen is lehet ez tényező, és nem az a megoldás, hogy vegyen 1000ft-ért egyet, mert ezzel az erővel egy rakat feature-re elmondhatnád még, hogy vegyen hozzá céleszközt. 200 ezerért senki nem akar külön kütyüt magánál hordani, amit elvileg a telefon is tudhatna. Én speciel tudnám tolerálni a helyzetet, de nehogy már az legyen hülye, aki elvárna valamit egy eszközben, ami a többi platformon a legtöbb készülékben elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest