Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
-
madgie
titán
Én is szeretem, pont azért írtam, hogy alapból használom, de ha például nekiállok GarageBand-et tolni, akkor kinyomom, mert ott gyakran előfordul, hogy négy ujjat kell használni. Ha bekerülne a Beállításokba a programonkénti beállíthatósága, az jó volna. Zenecuccoknál ki, többinél mehet
-
madgie
titán
Nem szaggat az, nekem most is aktív az iPad egyesen. Más kérdés, hogy megértem, miért nincs benne hivatalosan: ebben a formában bugos a kicsike. Elindítasz pl. egy Rock Band-et, jön egy szóló, négy ujjal kéne nyomnod, erre appot akar váltani így megakad a progi. Ezer más helyen beleütközhetünk ilyenbe, talán ha kivételeket adhatnánk meg a multigestures-nek, jobb volna. Így most mindig fut a beállítások a háttérben, hogy le tudjam gyorsan kapcsolni a legyezgetést, ha nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest