- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ja, nagyon pihent volt, aki kitalálta. Bár az Apple Newton se volt semmi anno.

Kell a jack, igen, és nekem Nexus S, van, amiben történetesen úgy van kialakítva a csatlakozó, mint az "i" cuccoknál. A Xears fülesem is elvileg iPhone modell, de hibátlanul üzemel a telefonommal (haver Xperia Mini Projával meg nem). Más eltérés meg olyannyira nincs, hogy igazából csak egy átalakítót kell venni az Apple kompatibilis fülesekhez és használhatja az ember, amivel csak akarja. Vagy átforrasztani két vezetéket, bár ez a garanciának nem tesz jót.
-
kolosanyi
veterán
Na most azt képzeld el, amikor felvevőgombos fülest kerestem a Nexusomhoz - aminek a csatlakozókiosztása ugyanolyan, mint az Apple cuccoké - és bementem a Starkinghez. Kérdeztem, hogy milyen füleseik vannak, a csávó mutogatta, hogy ilyen, meg olyan, aztán kérdezte, hogy melyik iPhonehoz lesz. Én meg elővettem a Nexust és mondtam, hogy igazából erre lesz.
Utána nagyon le akart beszélni az egészről, mert szerinte nem kompatibilis, mivel azok csak iKompatibilisek. Mondtam neki, hogy ez ugyanolyan, de nem akarta megérteni. Mindegy, amúgy se volt olyan, amit kerestem, végül egy Xears füles lett belőle a fülhallgatós topikban olvasottak alapján. 
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő