Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ja, nagyon pihent volt, aki kitalálta. Bár az Apple Newton se volt semmi anno.

Kell a jack, igen, és nekem Nexus S, van, amiben történetesen úgy van kialakítva a csatlakozó, mint az "i" cuccoknál. A Xears fülesem is elvileg iPhone modell, de hibátlanul üzemel a telefonommal (haver Xperia Mini Projával meg nem). Más eltérés meg olyannyira nincs, hogy igazából csak egy átalakítót kell venni az Apple kompatibilis fülesekhez és használhatja az ember, amivel csak akarja. Vagy átforrasztani két vezetéket, bár ez a garanciának nem tesz jót.
-
kolosanyi
veterán
Na most azt képzeld el, amikor felvevőgombos fülest kerestem a Nexusomhoz - aminek a csatlakozókiosztása ugyanolyan, mint az Apple cuccoké - és bementem a Starkinghez. Kérdeztem, hogy milyen füleseik vannak, a csávó mutogatta, hogy ilyen, meg olyan, aztán kérdezte, hogy melyik iPhonehoz lesz. Én meg elővettem a Nexust és mondtam, hogy igazából erre lesz.
Utána nagyon le akart beszélni az egészről, mert szerinte nem kompatibilis, mivel azok csak iKompatibilisek. Mondtam neki, hogy ez ugyanolyan, de nem akarta megérteni. Mindegy, amúgy se volt olyan, amit kerestem, végül egy Xears füles lett belőle a fülhallgatós topikban olvasottak alapján. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Home server / házi szerver építése
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- OpenWRT topic
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 26
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest