Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Na most azt képzeld el, amikor felvevőgombos fülest kerestem a Nexusomhoz - aminek a csatlakozókiosztása ugyanolyan, mint az Apple cuccoké - és bementem a Starkinghez. Kérdeztem, hogy milyen füleseik vannak, a csávó mutogatta, hogy ilyen, meg olyan, aztán kérdezte, hogy melyik iPhonehoz lesz. Én meg elővettem a Nexust és mondtam, hogy igazából erre lesz.
Utána nagyon le akart beszélni az egészről, mert szerinte nem kompatibilis, mivel azok csak iKompatibilisek. Mondtam neki, hogy ez ugyanolyan, de nem akarta megérteni. Mindegy, amúgy se volt olyan, amit kerestem, végül egy Xears füles lett belőle a fülhallgatós topikban olvasottak alapján. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo T490 i5- 8265u /16Gb DDR4 / 512Gb Nvme SSD /400 nit IPS full HD / kamera
- Új - Bontatlan - Apple MacBook Air 13" M4 10/10 / 16GB / 512GB SSD - Midnight
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utána nagyon le akart beszélni az egészről, mert szerinte nem kompatibilis, mivel azok csak iKompatibilisek. Mondtam neki, hogy ez ugyanolyan, de nem akarta megérteni. Mindegy, amúgy se volt olyan, amit kerestem, végül egy Xears füles lett belőle a fülhallgatós topikban olvasottak alapján.