- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Attól, hogy valamin lehet játszani, már konzolként hirdetik?
Elvakult apple ellenes vérpisti vagy, ennyi az egész.
Lehet játszani vele? Igen. Ettől konzol lesz? NEM
Az apple hírdeti, hogy a játék eladások tekintetében 10+%-os lett? Tudomásom szerint nem, ez statisztikai adat. Nem annak szánták, az emberek mégis arra használják.Most mondjam azt hogy általános iskola második osztály az alany és az állítmány egyeztetése? Nehezen megy neked a szövegek megértése, azt látom.
Javaslom a "hirdet" szó értelmező szótárban való kikeresését, valamint az értelmezéséhez akár szakember igénybevételét is.
-
GALARDO
addikt
Azta!
-
-
eXodus
őstag
Nem 3 játékot próbáltam. (Szóval itt hibás a gondolatmeneted)
Itt van előttem egy 3g. Így már megfelel?Dehogynem hirdetik. Mint az iphonenál is hasonlítgatják a psp/ds hez. Majd itt is előkerül, elvégre ugyan az mint az iphone csak nagyban. (már az ipod ról is azt mondták h konzol...) "Jobs: iPod Touch is a games machine"
-
FefeeX
veterán
Már ne haragudj meg, de amiket írtál, azok távolról súrolják a valóságot, mint írtam, nem lehet 3 játék kiprobálásával leírni egy platformot. Tudnék mondani ezer címet, amivel ilyen alapon a PC-t le lehetne írni... Nem a platform sz@r adott esetben hanem a fejlesztő.
Volt hasonló ismerősöm, teljesen apple ellenes, meg ezzel nem lehet irányítani és a hasonló baromságokat szajkózta. Adtam neki pár játékot hogy próbálgassa... "Ez de jó"Attól még tény hogy nem vesz ilyet, de már legalább nem összevissza terjeszti a hülyeségeket
Hol hirdetik játékkonzolként? Nézz már körül picit, mielőtt elönti az agyad teljesen az apple-ellenesség, és totál baromságokat terjesztesz... Némely videóban előkerül, hogy lehet vele játszani is. Naés? A 3210es Nokiámon is lehetett anno snakezni, attól még nem volt játékkonzol, pedig volt róla video is, sőt, országos snake verseny is volt.
-
BLiNk3r
senior tag
Egészségére, aki ilyenen akar játszani. Én maradok a konvencionális PC vonalon.
-
eXodus
őstag
"A játékot portolták át,"
Igen nekem nem is az eredeti játékkal volt problémám.
Az irányítást nem tudják portolni. Az olyan volt mint a fenti videókban. Használhatatlan."Alapvetően nem játékra való, ezt nem is mondta senki"
ÁÁ akkor ezért hirdeti k játékkozolként is...."szinte nulla tapasztalattal"
Azt te csak szeretnéd.... -
FefeeX
veterán
A játékot portolták át, amit alapvetően nem erre a platformra terveztek. Annak soha nem is csinálnak olyan irányítást, ne viccelj, átportolás x idő, az irányítás tökéletesítése meg 5x lenne...
Alapvetően nem játékra való, ezt nem is mondta senki, azonban a hülyeségek, amiket irkálsz a szinte nulla tapasztalattal, elég nagy tudatlanságra utalnak... -
eXodus
őstag
-
FefeeX
veterán
Le is írtad a problémát és a különbséget.
Amit te próbáltál, az átportolt szar volt. Amit ő említ, az meg erre készült, ezen tesztelt, ergo tökéletesen működő darab... Hidd el, sok tökéletesen működő, tökéletesen irányítható játék van iphone/ipod/ipad-ra, csak nem random kell válogatni, mert akkor kb a PC-t is elküldheted a rákba, ha kiválasztasz 2-3 játékot a boltban, és az alapján próbálod megítélni... (ott is jóval több a szemét mint az értékelhető darab) -
eXodus
őstag
Elhiszem h te tudod irányítani, de attól még nehézkes és idegesítő az ilyen megoldás.
Csak rá kell nézni az itten "bemutató"videóra (vagy nem tudom mi az), szerencsétlenkedik össze-vissza, bugzik a fékezés. Próbáltam már pár ilyen megoldást (néhány régi játék remake) és az összesnek ugyan olyan szar volt az irányítása... De legalább apple érzés volt. -
-
Alex91
félisten
[link], azert a Scrabble jatek videoja IMHO odabax! (Az oldal kozepe tajekan talalhato.)
-
monsta007
tag
Hogy lehet egy ekkora tepsivel játszani?
Kiváncsi leszek hányan fogják a nagy játék közben eldobni
(bele a HDtv-be mint a wii-nél
)
-
Blaise
veterán
Hiába, a játékok jók
-
ANNYIRA ormótlan szerencsétlen.
De hát, vegye akinek tetszik.
Plants vs. Zombies biztos jó rajta. -
Jó lesz ez az iPad, pláne ha lesz rá PvZ.
-
Sicilian
addikt
Plants vs. Zombie, jehhhh
-
HyP3b0y
senior tag
Csak ezért lenne érdemes megvenni, de még így is drága...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest