- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
nem, tényleg nem. egyszerű, mezei felhasználó vagyok mint a többség. ugyanakkor, nem értem, miért probléma ez, tekintve, nem az én dolgom, hogy egy gyártó dolgait intézzem, ellenben mint felhasználó, elmondhatom, ha valami nem tetszik. és ami a mobilpiacon megy egyre kevésbé tetszik.
oké nem csúcsgép, akkor ne adjanak garit rá, és vonják le az árából, mivel azt fixen tudom, hogy például a szoftvertámogatás költségét belekalkulálják. (mérnökök stb)
szintén minden személyeskedés nélkül -
oszi666
őstag
oké, ebben igazad van. de ismerősöm xperia 8án (oké, nem csúcsgép, de akkoris) hibás volt a gps, nem működött. és garisan visszavitte. egy hónap múlva kapott emailt, h "a telefon szoftwerének feltörésére próbálkozó kísérletet láttak" és visszaadták ugyanúgy. namost ismerős csaj, TÓKos, azt se tudja, mi az h root pl... de még ha függetleníteni akart volna is, hardveresen nem tesz tönkre egy gps vevőt!!!!
ilyen applenél nincs. nem vagyok ifan, nekem LG-m van ott katasztrófa a support. és sajnos sonyról hallottam nem egy rossz történetet... de az tény, hogy ők legalább észbe kaptak és nyomják a frissítéseket nem csak az ígéreteket. akkor nekik nem. csak a maradék gyártónak.... -
oszi666
őstag
jó, de akkor is megtehették volna, hogy csak az új, nagyon drágát gyártják tovább. a régi fajtát meg leállítják. aki apple-fan úgyis megvette volna. aki meg ismerkedik a céggel, annak meghagyták az régit.
azt viszont nem tudom, h iphone 3/3g-t gyártanak még, vagy csak a készleteket adják el amik maradtak? -
oszi666
őstag
viszont jöhetne az eheti teszt a mobilarenatól lassan
-
oszi666
őstag
szép lépés tőlük. a support terén a legjobb az apple, a többi gyártó tanulhatna tőlük. habár én android párti vagyok, mindig meglepnek, mennyire törődnek a vásárlókkal. kéne valami kurzus samu, LG, sanyi, és a kínaiak részére az almásoktól....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest