- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
Víztől nem ment még tönkre telefonom, vízpárától (vízgőztől) viszont igen. Szeretek kádban fürdeni és medencéből is csak termál játszik, pocsolyába nem is tudom mikor ejtettem valamit ... talán gyerekként amikor kiborult a táskám. Amióta autóval járok nagyon ritkán ér eső. Nem tudom ki hogy van vele, de én esőben vagy rohanni szoktam és ha csörög is telefon akkor is kibír 2 percet, vagy van nálam esernyő, vagy nincs nálam telefon.
-
strogov
senior tag
"Én amúgy úgy vagyok vele hogy amelyik gyártó nem vállal garanciát az IP67-ben foglaltakra annak a terméke valójában nem vízálló."
Kérdés kell-e a vízállóság? Esőben több telefonom is megfordult és egyik sem ázott be egy nyári záportól (igazából soha egyetlen telefonom se ment tönkre víztől). Ipad4 többször úszott meg kávéban. Megfordítottam, letöröltem, rendben van. A vízállóságnak én egy gyakorlati hasznát látnám: ha páraálló lenne. Tehát tartósan forró vízgőzben lehetne használni az eszközt meghibásodás veszélye nélkül. Telefonnal nem fogok úszni. Ha hajóúton kiesik a kezemből akkor sem fogok utána ugrani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest