- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
"kevesebb képzetlenebb is van köztük!"
You made my day, bro!
Akkor ezt majd mond el a Berki Krisztiánoknak, meg az összes X5-öst, Tuareget hajtó kopasznak és barátnőiknek - akiknél az iPhone alapvető kellék, meg státusszimbólum - hogy ne aggódjanak, mert ők intelligensek. Tudod, mikor egy telefont az azt használók túlnyomó többsége, csak azért vesz meg, mert iPhone, majd sorban áll, vagy mást sorba állít pár órára vagy napra, ott az intelligencia jelenléte erősen megkérdőjeleződik.
-
Dottore
addikt
Aha. Az én munkatársaim arról beszélgettek tavaly, hogy az iPhone, ellenben más telefonokkal, azért jó mert lehet vele ingyen üzeneteket küldeni. Majdnem leharapták a fejem mikor mondtam, hogy ingyen sms nincs. De van, nézzem meg. Az a neve, hogy Viber.
Az egészben a megdöbbentő reakció az volt, hogy mikor elmagyaráztam, Viber akár Androidon is lehet, nem iPhone privilégium, akkor érezhetően nehezteltek rám, mintha elvettem volna valamit tőlük.
Szóval igaz, ez csupán egy példa, de hagyd a matekot szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest