- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Nekem erre nincs időm, játszd mással a kis játékod."
...és duzzogva elvonul a sarokba, mikor belátja, hogy az érvei nem állnak meg egy vitában...
---
Lehet, hogy nincs igazam, hisz mindenki csak a saját szemszögéből ítél, de ha nyitott szemmel körülnézel, akkor azt látod, hogy az emberek zöme nem használja ezt a funkciót és sok gyártó is kihagyja már a készülékekből (nem, nem csak az Apple, bár látom neked ez a fóbiád), innentől lehet, hogy te még használod, de valld meg, ha lesz egy jobb technológia, amit képes vagy használni (akár azért, mert elterjed mint a DirectWifi, vagy azért, mert lesz végre normális adatcsomagod a készülékedhez), akkor nem fogod siratni...
-
Everman
addikt
A BT v4.0 maximális adatátviteli sebessége 25 Mbit/sec, átlagban 15-18 Mbit/sec a valós átvitel. Ha te ezzel 1,5 GB-os csomagokat küldözgetsz, akkor nagyon türelmes emberke vagy.
Innentől nem egészen értem mire vered magad, attól, hogy növelték a biztonságát és plusz funkciókat kapott, attól még az általam elavultnak tartott fájltranszfer semmit nem fejlődött.
"Soha nem próbálhattál Bt fájl küldést-fogadást androidon, korábban volt itt arról szó hogy volt neked SGS1 -ed, de lefogadnám hogy kamuztál."
Én nem szoktam "kamuzni", volt SGS, SGS II és most Note, de ettől még a BT mint fájlátviteli lehetőség túrót sem ér. Én nem a pajtásaimnak szoktam vicces videókat és csengőhangokat küldeni, hanem doksikat céges ügyfeleknek, akik nem 10 m-en belül ücsörögnek. A fotóimat meg eleve a neten tartom, így azokat sem kell sehova átküldenem, max megosztanom. Attól, hogy te nem tudsz élni az új technológiákkal az a te bajod.
Mellesleg micsoda meglepetés, a 4.1-ben megjelenő Android Beam sem BT alapú, vajon miért?
"Hogy bizonyítsd mekkora überkirály az iPhone."
Ok, akkor azt is bizonyítom, hogy mennyire überkirály a WP7/8 is, mert az sem támogatja ezt a funkciót?
Amikor az Apple elhagyta a floppy-t, a soros/parallel portot akkor is ilyen bölcs hozzászólások voltak, hogy az mennyire kell, milyen nélkülözhetetlen és fontos... Aztán kiderült, hogy csak ők léptek először és a többiek követték őket és ma már nem nagyon találkozunk ezekkel más platformokon sem.
Kidobták a Flash-t, mindenki fújjolt, most meg lesnek, hogy maga az Adobe kukázza ki és két hónap múlva nem lesz mobil OS ami támogatná.
Az iPhone sok mindenért "überkirály" de azért, mert nincs benne BT fájltranszfer, amiatt nem, egyszerűen azért mert fel sem merül a felhasználók zöménél, hogy erre szükség volna egy mai készülékben, így érdektelen a dolog. Attól, hogy pár geek fórumon 10-20 ember rázza a billentyűzetét ezért, még 2-300 millió másik meg elégedetten használja nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest