- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
válasz
BoneDragon #6 üzenetére
Tekintve, h nem rég kukázták - szerencsére - azt a LoK-spinoff multit, aligha akar egyhamar újra belekezdeni a Square.
Az eredeti stúdió és pláne az író nélkül az a sorozat jócskán meghaladja egy kiadó ingerküszöbét.
-
Ofanaht
csendes tag
válasz
[Prolixus] #23 üzenetére
Ezekben az iparokban, amíg nem buktál meg, nem vagy senki. Lehet kicsit jól teljesített a Hitman és abból kaptak valamit, emellé tele hitelezték magukat, mert bíznak a következőben. Ki tudja...
-
doooo
veterán
Remélem bejelentik a 2. évadot...
-
Diopapa
addikt
válasz
->Raizen<- #16 üzenetére
Kb mindenben. Kezdjük a sztorival, jóval gyengébb, plusz félbe van vágva. Az eredeti DX hangulatot kevésbé jól hozza mint a H: R. (ez erősen szubjektív) valamint sokkal könnyebb is, pedig már a H: R sem volt nehéz...
-
exec79
tag
válasz
->Raizen<- #9 üzenetére
ez a baj hogy a 2.-al kezdted. Az elso volt a legjobb.
-
ribizly
veterán
Érdekes. Azt gondoltam, hogy ha már évente öntik ránk a Hitman játékokat, akkor csordogál be belőlük a bevétel. Remélem így lesz lehetőségük rendesen kibontakozni (bár nem hiszem, hogy a Square nagyon korlátozta volna eddig őket).
-
bunfi
őstag
válasz
Bad Pritt #12 üzenetére
Nem, a Mankind Divided kettévágására (mert ott a sztorit félbevágták, hogy 2 rész legyen belőle) és az Augmented preorder kezdeményezésre gondoltam. De ez mindkettő a Square Enix kapzsisága és pofátlansága. A Fall az tényleg nagy szégyen volt, a könyveket olvastam, tetszettek. A mobilos meg a Hitman GO!-ból kiindulva nem lehet szar.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #11 üzenetére
Elvileg kivásárolták magukat.
-
[Prolixus]
addikt
Amúgy érti ezt valaki? A SE el akarja adni a a IOI-t...aztán egyszer csak függetlenedik. Kivásárolták magukat? Elég meredek lenne, nem?
-
->Raizen<-
veterán
Egyetlen egy hitmant sem pörgettem ki szerintem baromira jellemtelen a figura és dögunalom az összes rész. A 2. résszel kezdtem, a sprintel cell sokszorta jobb volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon #6 üzenetére
És ez hogy jön az IO-hoz?
-
BoneDragon
veterán
Kit érdekel... Inkább egy Legacy of Kain remasteredet... Köszi.
-
Wesder
titán
BM ès Absolution-ön kívül nem játszottam más HITMAN játèkkal, de az új is biztos fasza lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Remélem a jövő hetet egy új Hitman bejelentéssel kezdik. \o/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged