- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csomi1977
aktív tag
válasz
zalman90 #142 üzenetére
Na jó szerintem hagyjuk abba ezt a gyerekes viselkedést,ha valakinek a lelki világába léptem akkor BOCSÁNATOT kérek.Szerintem mindenkinek van saját hobbija ami mások szemében hülyeségnek nézz ki.pl. én 100 ezreket költöttem a motoromra hogy 10-20 lóerővel erősebb legyen holott utcai használat szempontjából tök mindegy.Szerintem ha valakinek van hobbija akkor törekedjen a maximális teljesítményt kihozni azon a téren,jones965 pedig ki is hozza szerintem a moddingolás és a tuning terén ezt magából.Ha nem is a hobbiját de az elért teljesítményeit illik tiszteletben tartani.
-
rudi
nagyúr
válasz
zalman90 #137 üzenetére
Na, annak meg aztán sok értelme, sok nagyranőtt gyerek öldöklősdire játszik
És képzeld, olyan marhák is vannak, akik ülnek a vízparton és boton madzagot lógatnak bele, órákig! Meg olyanok is vannak, akik 22-en két csapatban egy bőrgolyót kerketnek. Sőt, tudok cifrábbakat is, ezerfélét! Ezek mind totál teljesen ba-rom-sá-gok, nem? Na, most hogy ezt így jól megmondtam, megyek harci helikopterre hasonlító műanyagdarabogat összeragasztgatni meg kipingálni. Közben meg arra fogok gondolni, hogy hová tűnik a mai világból a tolerancia meg a megértés...
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
zalman90 #127 üzenetére
úgylátom ebben a témában nem fogunk szellemi párbajt vívni. neked semmi hobbid nincs igaz ?
mod
ahelyett hogy a saját butaságodat írod le harmadszorra, talán válaszolhatnál a kérdésemre
( de lehet hogy egy nyelvtan könyv olvasgatása se ártana )ezekszerint mégsem olvastad el a cikket rendesen, az a csilli villi gép nem két óra alatt készül el, és többek között a hardver tuningot se mindegy milyen szinten űzöd, mert amiről te beszélsz az bohóckodás, de akik komolyan csinálja még akár pénzt is kereshet vele. bár azért van akinek a többiek megbecsülése többet ér.
szóval neked mi a hobbid?
trollkodni prohardveren ? ennek mi értelme ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Lexus, Toyota topik
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Amazon Kindle
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest