- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
gordonfreemN #167 üzenetére
Ha nem is 20k-ból, de Moddingboy ennek kevesebb mint a duplájából csinálta a Gynkhama modját, amiről volt is főoldalas cikk a PH-n
-
rudi
nagyúr
válasz
szab.tam #141 üzenetére
Á, nem úgy helikopterezem én, hanem makettezek, picike darabokból rakom össze, aztán harci díszre festem a gépecskéket. Most éppen egy Mi-24 Hind a téma, de sajnos annyira még nem vagyok ügyes, hogy jonesék szolnoki csőrike festését megcsináljam.
-
rudi
nagyúr
válasz
zalman90 #137 üzenetére
Na, annak meg aztán sok értelme, sok nagyranőtt gyerek öldöklősdire játszik
És képzeld, olyan marhák is vannak, akik ülnek a vízparton és boton madzagot lógatnak bele, órákig! Meg olyanok is vannak, akik 22-en két csapatban egy bőrgolyót kerketnek. Sőt, tudok cifrábbakat is, ezerfélét! Ezek mind totál teljesen ba-rom-sá-gok, nem? Na, most hogy ezt így jól megmondtam, megyek harci helikopterre hasonlító műanyagdarabogat összeragasztgatni meg kipingálni. Közben meg arra fogok gondolni, hogy hová tűnik a mai világból a tolerancia meg a megértés...
-
rudi
nagyúr
Egy komolyan megcsinált vízhűtés azért szépen belenyúlhat a PC teljesítményébe, egy halkítás nevezhető ugyanúgy audio módosításnak, egy bodykit festés pedig a ház felületi átalakítására hasonlít, és a modderek mellett a tuningosokról ne feledkezzünk meg, velük lesz teljes az összehasonlítás. Persze, egy az egyben párhuzamot nem lehet vonni az autó és PC-s átalakítás között, de sok a közös vonás bennük.
-
rudi
nagyúr
válasz
Kolondrum #30 üzenetére
Kisebb dolgokat, kiegészítőket azért relatíve olcsón meg lehet csinálni, ha van elég kreativitás hozzá. Egy alap Dremel multifunkciós gép plusz egy hőragasztó pisztoly belefér 20 000 forintba, egyszerűbb márkában a felébe, ezen felül pár reszelő és kéziszerszám kell, ami mindenkinek van otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest