- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #19 üzenetére
Kipróbáltam a BT GPS vevőt. Egy Nokia LD-3W és egy Royaltek RBT-1000 vevővel is első "rúgásra" indult és stabilan tartotta a hódakat.
Kell hozzá egy Bluetooth GPS nevű alkalmazás és a helyutánzatokat be kell kapcsolni a fejlesztői lehetőségeknél. Röviden ennyi! -
válasz
gipsztigris #62 üzenetére
Az, hogy ennél a keresonel en varost irnek eloszor... A levélre se utcát irok eloszor
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #62 üzenetére
+1
Sztem a címbevitel kifejezetten profin van megoldva az IGO -ban. Hol a korábbi kereséseimből, hol a tartózkodási helyem, vagy az útvonalam alapján, de az első pár karakter után valahogy mindíg sikerül kitalálnia, hogy mit szeretnék tőle. A köztes pont megadás, az útvonal szerkesztő felület is mind rendben van.A Truck -nak van egy-két nagyon bosszantó hibája, de remélem, hogy ezeket javítják majd.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #16 üzenetére
Tudom. De ahhoz nem kellett olyan helyre is nyúlni, ahova nem szabad? Én csak arra gondoltam, hogy lennének az NNG által ajánlott vevők, amikhez az esetleg szükséges konfigot az IGO Android alapból tartalmazza. User megveszi, mert ahhoz való, pikk-pakk összeismerkedik a droiddal, az IGO is üdvözli és már mehet is a navi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Asztalos klub
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces videók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Assetto Corsa Competizione
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest