- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Semeddig. Ez szándékosan lett kiiktatva és nem feltétlenül "ármánykodásból". A sys.txt -ben túrkálás nem felhasználói szintű művelet és nagyon érzékenyen érinti az IGO lelkivilágát. A hibás elérési út működésképtelenséget okozna, viszont az elérési utak nagyon változatosak. Első sorban a Google ármánykodásai miatt variálnak a gyártók az elérési utakkal. Az IGO -ban ehhez a funkcióhoz le kéne programozni, hogy egy GUI -val, az adott készüléken lehessen mappát keresni. Gondolom, egy térképhez ezt nem tartották feltétlenül szükségesnek. Akkor viszont teljesen érthető, hogy inkább letiltották. Sztem a fizetős verzióban, a nagyobb méretű térképállományhoz majd kitalálnak rá vmit.
-
törölt tag
Elvileg az IGO is tudná, csak a Szülinapp sys.txt -jében ki van kommentelve az a bejegyzés, ami ezt a funkciót írja le. Valamint az, ami az elérési utakat sorolja fel. Az más kérdés, hogy azok az elérési utak az újabb Android verziókon nem működnének az emulált tárhely, valamint a külsőSD használati korlátozás miatt.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #62 üzenetére
+1
Sztem a címbevitel kifejezetten profin van megoldva az IGO -ban. Hol a korábbi kereséseimből, hol a tartózkodási helyem, vagy az útvonalam alapján, de az első pár karakter után valahogy mindíg sikerül kitalálnia, hogy mit szeretnék tőle. A köztes pont megadás, az útvonal szerkesztő felület is mind rendben van.A Truck -nak van egy-két nagyon bosszantó hibája, de remélem, hogy ezeket javítják majd.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #38 üzenetére
+1
Csak nem ez a butus verzió és felület, hanem egy fullos Primo, Gurjon skin -nel. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #16 üzenetére
Tudom. De ahhoz nem kellett olyan helyre is nyúlni, ahova nem szabad? Én csak arra gondoltam, hogy lennének az NNG által ajánlott vevők, amikhez az esetleg szükséges konfigot az IGO Android alapból tartalmazza. User megveszi, mert ahhoz való, pikk-pakk összeismerkedik a droiddal, az IGO is üdvözli és már mehet is a navi.
-
törölt tag
Akkor üzenem nekik, hogy bármilyen térképpel adják, számomra értéktelen marad, ha a különböző licencek (pl. Truck) nem lesznek opcionálisan elérhetőek. A ma kapható, alsó kategóriás Androidoknak sem probléma bármilyen IGO verzió futtatása, úgyhogy hardveres akadálya biztosan nem lenne. A másik, ami sztem jó lenne, az ajánlott, kompatibilis kiegészítők (pl. bluetooth GPS vevő). Értem ezt az autós integrációt, de sztem soká lesz, mire egy Magyar vállalkozó, IGO -val szerelt haszonjárművet fog vásárolni. Meg aztán, akinek fontos a navi, az úgyis a sajátját fogja preferálni. Egy hétig tartott, mire belőttem a sajátomat. Tuti, hogy senkit sem engedek a közelébe, hogy belekontárkodjon a beállításaimba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest