- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Nem mindegy azonban, hogy a csempék csak némi információt jelenítenek meg, vagy gyakorlatilag az alkalmazás egy önálló felületének, nézetének számítanak, valódi funkcionalitással.
Akkor innentől mi a különbség a csempe és egy kicsi ablak között? Pl. a lejátszóprogramoknál divat minél jobban összenyomni a felületet, tehát mondjuk a Winamp ablak az már (majdnem) csempe? (Azért a Winamp alap ablakot hoztam példaként, mert az legalább szögletes, sok másik meg mindenféle hülye alakú...
)
,,Ez olyasmi, mintha a hagyományos dekstop multitaskingot próbálnák átültetni a Modern felületre"
Tessék?! Úgy tudom, hogy maga a Windows, nem is tudom, de legalább a 3.0-tól, jól-rosszul, de többfeladatos operációs rendszer.
-
L Balázs
tag
Mikor jutnak már el végre oda, hogy a csempéket az asztalra rakják? Teljesen logikus lett volna a Metró bevezetése desktopra, ha az ikonokat és a gadget-eket váltotta volna a csempe, a start menüt meg a 8.1-ben megjelent teljes képernyős alkalmazáslista. Ehelyett itt szenvednek ezzel a skizofrén Windows-zal
-
Honkydoo
őstag
Nekem ez nagyon bejön!
Lesznek itt még érdekes dolgok azt hiszem.. -
Parson
addikt
'A Start menüt leszámítva a Windows 8.1 mára nagyjából mindent tartalmaz, amit az operációs megjelenésekor a desktop nézethez szokott, valamint a számítógép irányítására továbbra is egeret és billentyűzetet használók hiányoltak.'
Ezt a mondatot én javitanám...
-
doc
nagyúr
A Microsoft feltalalta az Androidos widgeteket?
Mondjuk az mindenkepp jo hogy igyekeznek elore lepni -
MCGaiwer
addikt
Hiú ábránd marad, hogy végül mégse keverik teljesen össze a tábla/telefon rendszert az asztali gépekre valóval? Telefonon, táblán nagyon jól működhet ez a rendszer, hiszen ott a gyors és kényelmes kezelés a fő szempont, de a PCn elsősorban a hatékonyságnak és a részletgazdag irányítási lehetőségnek kellene dominálnia. Az egyik inkább egy szórakoztató elektronikai berendezés, a másik meg egy munkaeszköz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest