Hirdetés
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenkes
csendes tag
Működik.
-
ban77di
csendes tag
Erre Cib tudnà a vàlaszt. Play àruhàzba kemény kritikàkat kap Cib app, szóval annyira nem lepõdök meg ezen. Talàn gyorsan villantani kellett valamit ès ùgy gondoltàk kèsõbb alàteszik a működèst. Én két hètig próbàlkoztam, nyomtam mint süket a csengõt, azt hittem nàlam van hiba, vagy tènyleg csak ideiglenes hiba. Az a poèn az ügyfèlszolgàlatos azt mondta nem is fogjàk sehova se kiìrni ha megy, majd egyszer csak működni fog.
-
-
ban77di
csendes tag
Ez a CIB virtuàlis kàrtya mèg csak kamu. Az alkalmazàsban ott van ahogy a videón is làtszik, de nem működik, a legutolsó kèpernyõn van egy rendszerhiba üzenet. A videónak pont akkor van vège mielõtt bejönne. Cibes ügyfèlszolgàlat azt mondta mèg senkinek se működik ès nem is tudja megmondani hogy mikor lesz jó... A videó megtèvesztõ, nem tudom mi èrtelme van, lehet valami èrdekeltsèg van a bankhoz.
-
Ez kb az internet kártyájuk utóda is lehet innentől. (teljesen feleslegessé téve azt)
-
törölt tag
Nem is tudtam hogy van ilyen lehetőség a CIB-nél, majd utánaolvasok. Köszi!
-
Precorus
tag
Nekem Skrill van. 1%fee.
-
Hasznosak ezek a virtuális kártyák. Erste banknál van évi 1000 forint körüli díja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest