- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenkes
csendes tag
Működik.
-
ban77di
csendes tag
Erre Cib tudnà a vàlaszt. Play àruhàzba kemény kritikàkat kap Cib app, szóval annyira nem lepõdök meg ezen. Talàn gyorsan villantani kellett valamit ès ùgy gondoltàk kèsõbb alàteszik a működèst. Én két hètig próbàlkoztam, nyomtam mint süket a csengõt, azt hittem nàlam van hiba, vagy tènyleg csak ideiglenes hiba. Az a poèn az ügyfèlszolgàlatos azt mondta nem is fogjàk sehova se kiìrni ha megy, majd egyszer csak működni fog.
-
ban77di
csendes tag
Ez a CIB virtuàlis kàrtya mèg csak kamu. Az alkalmazàsban ott van ahogy a videón is làtszik, de nem működik, a legutolsó kèpernyõn van egy rendszerhiba üzenet. A videónak pont akkor van vège mielõtt bejönne. Cibes ügyfèlszolgàlat azt mondta mèg senkinek se működik ès nem is tudja megmondani hogy mikor lesz jó... A videó megtèvesztõ, nem tudom mi èrtelme van, lehet valami èrdekeltsèg van a bankhoz.
-
DraXoN
addikt
Ez kb az internet kártyájuk utóda is lehet innentől. (teljesen feleslegessé téve azt)
-
törölt tag
Nem is tudtam hogy van ilyen lehetőség a CIB-nél, majd utánaolvasok. Köszi!
-
Precorus
tag
Nekem Skrill van. 1%fee.
-
Hasznosak ezek a virtuális kártyák. Erste banknál van évi 1000 forint körüli díja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest