Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fri

tag

válasz morfondőr #25 üzenetére

Nemáááá ! Még én sem vagyok fanatikus tag, sőt biztosan annyira sem konyítok az egészhez mint te ill. itt sokan mások, de még én sem tudok lemenni az átlaguser szintjére ! Nekik nem kell office ! Azt sem tudják mi a különbség win és droid között nemhogy az excelt használják ! És most me hogy elszaladj a baráti körödben körbekérdezősködni, hanem kérdezd meg az utca egyszerű emberét. Látom a madaras nagyáruházban amikor válogat a tabletek között az átlaguser... Majd állj oda egy fél órára késő délután vagy inkább a hétvégén. De a legjobb valamelyik ünnep amikor ajándékot vásárolnak és rájössz, hogy ki az átlaguser. És ezt neked dicséretnek szántam, nehogy lenyomjon itt engem valaki !

Hozzáteszem, egy ilyen kombó engem is érdekelne !

• fri

tag

válasz Sacredcow #8 üzenetére

Hát...sztem te nem az átlag userről beszélsz. Az a baj, hogy mindannyian elkövetjük azt a hibát, hogy nem tudunk elvonatkoztatni saját szokásainktól. Az átlag user nem excelezik ! Szörföl, szereti a beszari madarakat és autózik egy kicsit...de lehet nem is szörfözik kicsit sem inkább filmezik és zenét hallgat...

Szerintem is jó ez a dual boot pedig nem vagyok szaki, de nálam sokkal magasabb keresettel és pozícióban sem tudnak még levelezni sem a százezres telefonjukkal viszont nagyra állítják a betűméret mert így szemüveg nélkül is látják az smseket...

De a hozzánk hasonlók egyre többen lesznek...hál istennek...

Új hozzászólás Aktív témák