- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
fri
tag
válasz
morfondőr #25 üzenetére
Nemáááá ! Még én sem vagyok fanatikus tag, sőt biztosan annyira sem konyítok az egészhez mint te ill. itt sokan mások, de még én sem tudok lemenni az átlaguser szintjére ! Nekik nem kell office ! Azt sem tudják mi a különbség win és droid között nemhogy az excelt használják ! És most me hogy elszaladj a baráti körödben körbekérdezősködni, hanem kérdezd meg az utca egyszerű emberét. Látom a madaras nagyáruházban amikor válogat a tabletek között az átlaguser... Majd állj oda egy fél órára késő délután vagy inkább a hétvégén. De a legjobb valamelyik ünnep amikor ajándékot vásárolnak és rájössz, hogy ki az átlaguser. És ezt neked dicséretnek szántam, nehogy lenyomjon itt engem valaki !
Hozzáteszem, egy ilyen kombó engem is érdekelne !
-
fri
tag
Hát...sztem te nem az átlag userről beszélsz. Az a baj, hogy mindannyian elkövetjük azt a hibát, hogy nem tudunk elvonatkoztatni saját szokásainktól. Az átlag user nem excelezik ! Szörföl, szereti a beszari madarakat és autózik egy kicsit...de lehet nem is szörfözik kicsit sem inkább filmezik és zenét hallgat...
Szerintem is jó ez a dual boot pedig nem vagyok szaki, de nálam sokkal magasabb keresettel és pozícióban sem tudnak még levelezni sem a százezres telefonjukkal viszont nagyra állítják a betűméret mert így szemüveg nélkül is látják az smseket...
De a hozzánk hasonlók egyre többen lesznek...hál istennek...
Új hozzászólás Aktív témák
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest