- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fermacht1994
aktív tag
Megköveznek
Gratu hozzá
Nekem bevált az i5 játékra bőven elég még a mostani is. Enermax tápom szerencsére "Haswell ready-s" (Parasztvakítás lvl200)
I5 4670k az már biztos, csak alaplap kérdéses még nagyon tetszik a z87-es Gryphon, de elszomorít h +10k hozzá az Armor kit
Akkor már inkább a nagytesó Sabertooth
Vagy maradjak rog vonalon és maximus VI gene vagy VI hero
Majd meglátjuk hónap közepe felé
-
QwErTy42
addikt
Komolyan elgondolkodtam most egy FX mellett. Mert nem mindegy hogy 45 vagy 55 ezer forint ( FX vs Ivy i5) esetleg 45 vagy 60+ ezer forint( FX vs Hassewll i5). Arról nem is beszélve hogy egy-két alkalmazásban az új FX hozza az Ivy de nem ritkán meg a Haswell i7 szintjét is úgy, hogy árban nem 70-80 ezer forint a proci, hanem 45.
A fogyasztást meg ilyen árkülönbség mellett senki se hozza fel érvnek, úgy meg pláne, hogy nem egy csíkszélességen készülnek. Ha az FX is lemenne 22nm-re, akkor ez az előnye az Intelnek egy csapásra el is szállna.Ha 10+ százalékkal jobb lett volna azonos ár mellet, mint a mostani Ivy, akkor lehet hogy beruháztam volna rá. De így nem igazán szeretnék a pénztárcám ellensége lenni...
-
Neovenator
senior tag
El kell fogadni, hogy jelenleg nem mi, a PC-s piac vagyunk a fő célterülete és üdvöskéi a cégeknek, hanem az idióta mobil piac, ez van. Az pedig, hogy az Intel nem erőlteti meg magát CPU teljesítményben, teljesen érthető sajnos, ugyanis: MINEK? Profitorientált mamutcég, ha nincs konkurencia, minek fejlesszenek? De ez csak az érem egyik oldala, a másik pedig az, hogy nem is igazán szabad megerőltetniük magukat, amennyiben el akarják kerülni a feldarabolást, mert elkaszálják az egyetlen (jelenleg harmatgyenge lábakon billegő) konkurens céget az előnyük folyamatos növelésével...pont az hiányozna még nekik az ARM meg az Nv mellé. Szóval sajnálatos, de érthető a dolog. Már tavaly látszott, hogy legkorábban a Skymont-ra fogok váltani az Ivy-ról, addig nem lesz túl sok értelme. Jön az új generációs IGP a maga gyerekbetegségeivel, azt majd csiszolgatják kicsit, hogy közben is legyen mit legyömöszölni a torkunkon, oszt majd jöhet egy normális lapka, a skymont, de lehet, hogy még ezzel is optimista voltam. Mindegy, addig is remek, időtálló gépeink lesznek, nézzük inkább így.
-
devast
addikt
Ezt már párszor elmondták szerintem mások is. Arra kell az intergrált vga, hogy mikor elcseszed a diszkrét vga-d biosának a flashelését, akkor legyen kép, és ki tudd javítani.
Vártam haswell-re mint a messiásra, hogy végre lecseréljem a q6600-at... erre jön ez. Ha normális áron adnák, vennék egy sandy-e 3930k-t, de brutálisan drága. Nem tudom érdemes-e várnom a steamrollerre... Intel már vagy 2 éve nem a teljesítmény irányába fejleszt, lassan be fogja érni az amd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest