- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gu007
aktív tag
Egyre érdekesebb dolgokat csinál ez a cucc. Olyanja van fehér csíkok jelennek meg a monitoron és a tv-n is ha az van használatban.
-
gu007
aktív tag
Úgy tűnik az én alaplapom nem haver a MPC-HC-val. Úgy kiakasztotta, hogy csak a reset segített.
Megállítottam a filmet hosszabb időre, már a tv-n sem volt kép. Nyomtam a helyközt a film indulásához és semmi. Feladatkezelő sem jött elő. És ez nem az első eset. Ha így folytatja csere lesz belőle. -
gu007
aktív tag
válasz
Avicularia #178 üzenetére
Tv menünjében nem tudod állítani? Lg-t ott birtam beállítani mert nekem is belenagyított a képbe
-
gu007
aktív tag
válasz
Avicularia #175 üzenetére
24 hertzen nézem a filmeket. Alaplap tudja. Ha a tv is támogatja akkor azt javaslom
-
gu007
aktív tag
válasz
Avicularia #173 üzenetére
Hardveres gyorsítás működik?
-
gu007
aktív tag
válasz
Avicularia #171 üzenetére
Csak a MPC-HC használom. Előbb utóbb majdcsak jó lesz ez is. nem vettem észre, hogy gond lenne a youtube videókkal. Mondjuk nem is sokat nézek
A zenelejátszás sem tökéletes. Néha-néha megakad.
-
gu007
aktív tag
válasz
Avicularia #168 üzenetére
MPC-HC nekem micsit lassan indul. Ennyi az összes bajom vele.
-
gu007
aktív tag
válasz
Avicularia #165 üzenetére
Ezt a részét nem vágom. Csak feltelepítettem és go
nem állítottam a bioson semmit.
-
gu007
aktív tag
válasz
Avicularia #163 üzenetére
Win7 alatt sajnos ilyen. Win8.1-el szépen megy. Az új frissítéssel meg teljesen használható lett. Nem bántam meg a váltást
-
gu007
aktív tag
válasz
szabi__memo #143 üzenetére
Azóta sem foglalkoztam vele.
-
gu007
aktív tag
válasz
DAndersen #120 üzenetére
Pár óra 24p mozizás után azt mondom,h simán viszi. Eddig semmi hibát nem tapasztaltam. Esetleg annyi, hogy a MPC-HC-nak tovább tart megnyitni a videót mint amit eddig tapasztaltam.
Steppingről meg annyit, hogy eddig nem tapasztaltam hátrányát. 2,5 külső vinyót viszi, usb 3.0 működik. -
gu007
aktív tag
Sajnos nem találok semmi ilyesmit. Ezt leszámítva szépen teszi a dolgát a cucc. Killa sample szépen megy
-
gu007
aktív tag
Új bios felment gyorsan és a win7 is
Így kellett volna kezdeni nem a sok ... még jó,h 2014 van. Csak gratulálni tudok a gigabyte-nak -
gu007
aktív tag
videó a frissítésről remélem így lehet majd
-
gu007
aktív tag
válasz
lionhearted #90 üzenetére
Mondasz valamit
nem akartam win8-at azért próbáltam meg. Remélem sikerül oprendszer nélkül frissíteni a biost.
-
gu007
aktív tag
válasz
lionhearted #86 üzenetére
Driverek nélkül települhetett volna a win7. Az a hibaüzenet ami előjött az a telepítés legelején van.
batagy: ha sikerül beüzemelni akkor beszámolok róla
-
gu007
aktív tag
Elérhető a gigabyte honlapján egy új bios! Ez már támogatja a win7 64bit-et. És a driverek között is megjelent a win7. Eddig nem volt csak 8/8.1
-
gu007
aktív tag
válasz
lionhearted #83 üzenetére
Piros vezetéknél 4 voltot a sárgán 12voltot mértem. Másik ventit rádugva az elindult. De csak 200rpm-el.
-
gu007
aktív tag
válasz
lionhearted #77 üzenetére
Win7. utolsó kori féle 64 bites
-
gu007
aktív tag
Az alaplapra csatlakoztatott ventilátorok sem indulnak.
-
gu007
aktív tag
válasz
lionhearted #70 üzenetére
Az elég soká van. Én meg sokat vártam azért nem lett. Fogyasztása miatt lenne jó ez a lap.
-
gu007
aktív tag
Ha jól gondolom ezért nem kapok sehol ilyen giga alaplapot.
-
gu007
aktív tag
válasz
lionhearted #59 üzenetére
Winyó és az ssd most is használatban van. Hangja semmi és amióta ssd-n van a rendszer szerintem gyorsabb.
-
gu007
aktív tag
válasz
lionhearted #55 üzenetére
Akkor úgy néz ki meg lesz a következő alaplapom. 4 magost néztem de nekem kellene a hdmi a hang miatt.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy a 75 wattos táp elég lenne-e meghajtani ezt a lapot, egy ssd-t és egy 3,5" 5400-as 1tb fordulatú vinyót? -
gu007
aktív tag
Sziasztok!
24p engem is érdekelne, hogy működik-e. Szimpatikusnak tűnik ez a lap a fogyasztása miatt. 24/7-ben menne nálam is. 720p-ben sorozatok meg néha filmek 1080p-ben meg böngészés. Ennyi lenne a dolga
meg a sorozatok beszerzése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest