- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nekem a Core i5/i7 fejlesztési struktúrája nem igazán tetszik. Eleve most veszel új platform-ot, ami nagyon drága, de ez a Core i5-tel mérséklődni fog. A fejlesztés elengedhetetlen követelménye egy 1,65V alatt működő DDR3 memóriacsomag. Már ha nem akarsz sűrűn procit cserélni. Na most megveszed a szükséges memóriát. De azt a következő generációnál nem viheted tovább, mert a Westmere-nek már valószínűleg max 1,5 volt-os DDR3 memóriák szükségesek. Tehát megint veheted az új procival az új Ram-ot. Ez nekem valahogy nem jön be. Még mindig a Core 2 a legjobb vétel az Intelnél, mert sokkal kisebb a fejlesztési megszorítás. Ha már nem lesz elég a Core 2, akkor a Phenom 2 lesz nekem a megfelelő megoldás, szintén kisebb fejlesztési megszorítások miatt. Meg ugye, ott nem lesz külön Socket a közép- és a felsőkategóriába, ezzel szemben az Intel-nél dönteni kell, hogy LGA1160 (Core i5), vagy 1366 (Core i7).
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest