- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Körülbelül be is halnék, ha egy óvatlan percben, sprintfutásnál elhajítanám a zsír új Szifonom, vagy bringázás közben még át is hajtanék rajta a hátsó kerékkel
-A Tubim nem egy olyan elegáns darab, de erre is vigyázok mint a szemem fényére.-Szvsz, aki megveszi, biztosan nem emiatt fogja megvenni, de lehet hogy erre is van igénye.
Van olyan funkció, amit én sem használok, -vagy nem annyira- a telefonomon, de azért nem rossz hogy belerakták.Mondjuk egy pulzusmérő abszolúte nem hiányzik nekem sem.
De kinek a pap, kinek a paplan -
Peterson_
addikt
Persze hogy van, én sem okosítani akartam,csak tisztázni, hogy nem két különböző(egymást ütő) dologról írtam, csak reagáltam egy előbbi felvetésre, miszerint állítólag azonosításra is használni akarják a pulzusmérőt.
De a funkcióban rejlő lehetőségeket nem vitatom, csupán egy pöppet felesleges extrának tartom, de biztosan van aki majd tudja használni
-
Peterson_
addikt
Fene enné meg, hogy behalt a böngésző
Szóval annyi, hogy én azért írtam hogy nem egyedi,mert az agyhullámaid amikor mérik egy vizsgálaton, az is csak terhelés alatt, és nyugalmi állapotban mért értékek alapján vizsgálják(egy EEG vizsgálatnál)
Nincsenek olyan elképesztő eltérések -normális esetben-, csupán összehasonlítják az értékeket a sztenderddel, és ha olyan, akkor jó, ha nem akkor meg nem.
Vérnyomásmérésnél köbö ugyan ez.Egyediséget max az ujjlenyomat, retina, fognyomok, DNS adhatnak,mert ezek állandó, EGYEDI jellegek, melyek személyenként jól elkülöníthetőek.
A szívverés nem,me az ingerektől meg mindentől változik.
Na ennyi a mese, a másik része:
Ne úgy legyen, de a 3GSnél is felszámoltak extra árat olyan extrákért, amik tulajdonképpen hiánypótlások voltak, mert a többi gyártó készüléke rég tudta, csak épp az előző szifonok nem.
De mondjuk mobilos reklámkatalógusban, az N97-nél odaírták extrának azt a funkciót, ami az én Tubimban is benne van, de ott meg mégsem volt...
-
Peterson_
addikt
Nem nem...Te nem érted...
Nem egyedi, mert egy adott ember szívritmusa, bioritmusa, vérnyomása, agyi aktivitása és még sorolhatnám napestig, a körülményektől függően változik.
Tehát egy adott embernek is mindig más.Én pontosan ezt írtam.
Neked sem mindig ugyanúgy ver a szíved, épp ezért azonosításra teljesen alkalmatlan, hisz neked is, de nekem is meg bárkinek, egy nap körülbelül 100x változik. -
Peterson_
addikt
Istenem mekkora hülyeség
Amúgy a szívritmus körülbelül annyira egyedi hogy semennyire.
Bárkinek lehet szívritmus zavara, gyorsabb, lassabb szívverése.Vagy Almáék úgy gondolták, hogy na, ez olyan, hogy majd mindenki megveszi,me' mindenkinek van pulzusa, köbö mint a temetkezési vállalkozónak kell menni,mert mindig lesz munka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest