- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Szitu #1: vedelmi agyuval taviranyitasbol leszedek par embert, elfutok a konzoltol, jo sotet zugba bebujok. Lepesek kozelednek, kerdes nelkul pontosan oda, ahol en vagyok, majd sarkon befordulva azonnali loves
Szitu #2: lepegeto nem tud atjonni az en folyosomra, de falon keresztul hallani, hogy pontosan tudja hol vagyok. 2 metert oldalazok (gugolva, sunyulva) ket metert oldalazik o is. barhova mentem, barhogy, a fal tuloldalan pontosan kovette a poziciomat.Mindketto szituacio pontosan egyezik azzal, amit abu is leirt, azaz az AI pontosan tudja (globalisan) a poziciodat, csak megprobaljak emberi szintre lebutitani. A FEAR viszont pont nem az a pelda, ami az innovativ, ujszeru AI megkozelitest alkalmazna, hanem a regit, azt is szemlyes meglatasom szerint eleg benan. Ezert nem egeszen ertem, hogy jott ide.
-
Cathulhu
addikt
Ugyanarrol a FEAR-rol beszelsz, ahol az MI-nek kb ket allapota volt, az idle es az alerted? Mert az aztan tenyleg marha jol mukodott, mert amint atvaltott utobbiba, pontosan tudta hol vagy. Nem tudtal elbujni, elrejtozni, falon keresztul is kovette a mozgasodat, sarkon befordulva azonnal celzott lovest leadva... Az tenyleg eletszeru volt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A mai játékokban az AI kiismerhető. Próbálják szimulálni a dolgokat, de nincs olyan dolog, amitől emberivé vállnak. Ami nagyobb baj, hogy a teljesítményük ingadozó. Van, hogy akkor sem vesznek észre, ha előttük hasalsz, de esetenként messziről leszednek egy bokorból. Az, hogy olyan információhoz jutnak, majd amilyenhez te, egyfajta lehetőség, hogy ezek a végleget nem történjenek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest