Új hozzászólás Aktív témák
-
nincs olyan gyártó - még a legnevesebb, legdrágább, leg(el)ismertebbek között sem -, amelyiknek minden típusa tökéletes, arról nem is beszélve, hogy/ha egy termék több beszállító alkatrésziből szerelődik össze, és ez igaz az apple esetén is.
a sony kapcsolódó eseténél is volt pozitív és negatív vélemény is, ahogy adott ez most az apple termékénél is, mivel ez csak nézőpont kérdése, és minden gyártónál van tábor és ellentábor is.
én biztos, hogy nem terveznék egyik apple termékkel sem 3 - 4 évre, mivel nehézkes/lehetetlen beszerezni eredeti alkatrészeket, a jótállási idő pedig kevés, amit adnak - telefon esetén 1 év, amíg a legtöbb gyártó 2 évet ad -, anno a 4s-t eladtam a 12 hónap gyártói jótállás leteltével, pedig hibátlanul működött, és az 5s is így jár majd, pedig ezzel is nagyon elégedett vagyok, bár még csak 5 hónapja vettem/használom, de így legalább nem tapasztalom meg az ilyen eseteket sem, hogy 1.5 - 2 év után kiderül valami hiba, és csereprogram indul... -
hamarabb is tudhatták, csak most értem meg hivatalosan is foglalkozni vele, üzletpolitikai húzás is lehet a dologban.
úgy is tettem, a 4s után kimaradt a sima 5 - főként a keret kopása miatt, mert az már akkor ismert és köztudott hiba volt -, most pedig 5s van, amivel szintén minden rendben. -
más gyártók is sok szériát elcsesznek, csak nem mindig ismerik el hivatalosan, ez van...
az iphone 5 különösen problémás, főkapcsoló; link, most akkumulátor, és ezek csak a hivatalosan elismertek, a fekete keret kopása...stb nincs kezelve, csak az iphone 5s során lettek javítva a hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest