Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én most tartok 7 launchernél.
Mondjuk engem nem zavar, egyik sem kapcsol Windows-al meg most pár hónapja felraktam a GoG galaxyt amivel átláthatóbb hogy mi hol van.
Ettől még fent van többi launcher is de azért kényelmesebb így.Többségük igazából csak az ingyenes játékok miatt van fent, venni csak Steam/Epic/GoG on szoktam.
Rocket League-t meg majd megnézem Epicen mert engem csak a botok elleni játék érdekelne,csak azért meg nem vettem meg eddig.
-
Busterftw
nagyúr
Az ingyenessegtol eltekintve inkabb az a baj, hogy nem mindehol lesz elerheto.
Steam monopol sem jo, de kamu dumaval az Epic epp arra torekszik az exkluzivitassal.
Olcsobb a fejlesztoknek az Epic, remek, ha ezt ok is igy latjak akkor eleve ott is jelennek meg majd jatekok. De igy....
Senkinek nem jo, foleg nem az usernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest