- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
Ez felvet pár kérdést.
Meddig kap frissítést a Steam-es változat?
Át lehet e vinni a Steam-es profilt az Epic-esre? -
válasz
markknight #3 üzenetére
Hogy létezik.
Fragmentálja a piacot, mocsok üzleti praktikák, adattolvaj és szánalmasan hulladék kliens, exkluzivitás, a kínai komcsi diktatúrát tömöd a pénzeddel, stb. És a végén pont ugyanugy 60 euró a játék megjelenéskor, mint a szemét-drága steamen.
-
GodGamer5
addikt
így mostmár tényleg ki fogom próbálni a játékot.
-
Steve1207
veterán
-
Daelion
őstag
Én most tartok 7 launchernél.
Mondjuk engem nem zavar, egyik sem kapcsol Windows-al meg most pár hónapja felraktam a GoG galaxyt amivel átláthatóbb hogy mi hol van.
Ettől még fent van többi launcher is de azért kényelmesebb így.Többségük igazából csak az ingyenes játékok miatt van fent, venni csak Steam/Epic/GoG on szoktam.
Rocket League-t meg majd megnézem Epicen mert engem csak a botok elleni játék érdekelne,csak azért meg nem vettem meg eddig.
-
Busterftw
nagyúr
Az ingyenessegtol eltekintve inkabb az a baj, hogy nem mindehol lesz elerheto.
Steam monopol sem jo, de kamu dumaval az Epic epp arra torekszik az exkluzivitassal.
Olcsobb a fejlesztoknek az Epic, remek, ha ezt ok is igy latjak akkor eleve ott is jelennek meg majd jatekok. De igy....
Senkinek nem jo, foleg nem az usernek. -
konikan
aktív tag
válasz
markknight #3 üzenetére
Ez személyes preferencia kérdése.
Az én személyes problémám, hogy ahhoz, hogy a játékaimhoz hozzáférjek 6! különböző launchernek kellene a gépen legyen. Tudom, hogy a Steam monopol sem jó, és az Epic kisebb sáppal dolgozik, és egész sok jó játékot kínálnak ingyen, pusztán a lustaságomból adódik, hogy a Steamen kívül ha lehet nem akarok más launchert a gépen, amit monjuk tartani nem tudok, de az irányelv azért megvan
-
konikan
aktív tag
Ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Egyrészről jó a f2p, mert aki szeretné kipróbálhatja, játszhat, és ha annyira akarja akkor lehet kozmetikai skinekre költeni, rendben. Másrészről viszont, Epic..... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest