- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yvsmad
őstag
Az újságíró vajon milyen szoftveren írta a cikkeit? Egy lightos szövegszerkesztő bármelyik 20 évvel ezelőtti konfigon vidáman fut, ne az legyen ár a mérvadó a PC kontra messzire eldobós kütyü kérdésben. Játékra jó, rendes munkára kínszenvedés jelenleg. Azt nem tudom, hogy mit hoz a jövő, lehet, hogy a jövő PC-je elfér majd egy tenyérben is, de a Win 8 és 10 nem arra a hardverre készült, hanem a ma futó gépekre. Számomra, és ahogy a neten olvasgattam, mások számára is a Win 7-hez képest egyértelműen visszalépés mind a kettő, a cserébe hangoztatott új fícsörök asztali gépekre, de még notikra is tök feleslegesek.
-
Syl
nagyúr
Persze, ilyet bármilyen androidos telefonnal lehetett csinálni, amelyiknek volt hdmi kivezetése az usb-ben (nem tudom hogy hívják az ilyet), de az azért mégsem az igazi. Ez inkább csak egy képernyőtükrözés.
Az igazi játék ott kezdődik, amit a Canonical három éve demózott (és amit most az MS megcsinál a W10-zel), hogy rádugod a monitort és desktop módba vált a telefon. És desktop ARM programokat futtatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest