- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Nemgond, nem is illik a játékba.
-
Ps Vita
őstag
Jobb is
-
dilipok
veterán
en egyre inkabb ugy erzem, hogy varok meg. Pedig nagyon rajta voltam a cseren, mind box mind ps vonalon, de eddig nem gyozott meg a kinalat. Marmint nem erzem, hogy nekem marpedig valtanom kell es "kidobnom" a 100+ regebbi generacios jatekomat. Persze nem igy van, mert nem kell kidobni, de addig nem valtok, amig nem erzem azt, hogy jo, most mar nem kell elovenni a regi generaciot, eleg ha megvan az uj.
-
WongFeiHong
senior tag
Nem is kell.
-
james001
veterán
Jobb is,már minden játékba raknak mutlit,oda is ahova nem illik.
-
janitor01
tag
Na ez az első olyan játék amiért megkívánom a PS4 et. A PS3 mam eddig nekem elég volt mert igazából annyira nem győzött meg az UBI, hogy az AC4 sokkkkkkkal szebb az új generáción és körülbelül ez tűnt az egyetlen számomra kívánatos játéknak. Így aztán PS3 mon játszottam vele.
Azt hiszem, hogy a bölcs dolog mondjuk az volna ha decemberig várnék de nem fogom kibírni. Van olyan gammer köztetek aki türelemmel végig bírja 2014 et új konzol vásárlás terén?
-
Spancho
senior tag
Jó lenne lassan beszerezni egy ps4-et
-
dilipok
veterán
nekem egyaltalan nem is hanyzott a multi az infamousokbol. Ebbol sem hiszem, hogy fogom hianyolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged