- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Önuralom nélkül nem fog menni a fogyás. Természetesen tud neked ajánlani időszakot amikor sportolj, de azért nem árt magadnak eldöntened mit akarsz.
Saját példámat mondom: 25 kilót úgy fogytam hogy egy centit nem sportoltam. Nem is akartam neki állni majd' 100 kilósan a sportnak nem akartam tönkre vágni az ízületeimet. A nem zabálás csak első 1-2 hétben nehéz, aztán összezsugorodik a gyomrod és nem leszel folyton éhes. Szénhidrát elvonás egy másik téma, az azért be tud ütni a legváratlanabb időkben. Én akkor inkább ittam egy pohár vizet.
Aztán elkezdtem TRX-ezni. Ezt tudod akár kamionozás közben is csinálni, bármire fel lehet dobni csak kell mellette 2 méter szabadon. -
radi8tor
MODERÁTOR
Étrendet igen, ha sportoló vagy és edzésterv is kell, akkor máshoz célszerű menni.
Első alkalom úgy zajlik, hogy 1 heti vagy pár napos (már nem emlékszem pontosan) táplálkozási naplót kér tőled a jelenlegi étkezésed miatt.
Aztán ezt elemzi, elmondja neked mit csinálj másképpen, de nem egy olyan étrendet erőltet rád, ami neked nem tetszik, hanem egy hasonlót amit most is csinálsz - ezáltal fogod tudni tartani.
Az a bajom a YT videókkal meg könyvekkel, hogy minden ember más. Ami nekik ízlik, az a többségnek nem, és emiatt nem működnek ezek az általános videók/könyvek, mert nem egyénre szabottak.
A dietetikus ezzel szemben egyénre szabott diétát ad.
Aztán 1 hónap múlva kontroll, ismét átbeszélitek mit sikerült változtatnod, mit nem. És megint csak átnézi a naplódat (nyugi csak utolsó 1 hétről kell) hogy mi javítani való van benne (adagok vagy akármi). -
radi8tor
MODERÁTOR
endocare.hu / Dusa Fanny
Megéri eltölteni vele 1 órát vagy kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Többen kérdezték már tőlem, hogy hogyan lehet fogyni, ezért úgy döntöttem, hogy írok egy blog bejegyzést arról, hogy én...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest