- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juppí.
Egy estényi mozit leszámítva - ott is egyre idegesítőbb - bejött valaha valakinek a 3D mint technológia?
Láttam már kismillió 3D megjelenítőt, de az összestől hülyét kaptam.
-
Davidoff91
aktív tag
Szerintem ugyanaz lesz a gond az Optimus 3D-nél, mint a 2X esetében. Nagy várakozás előzi meg a telefont, és mikor jön a teszt, mindenkinek sírni fog a szájaszéle, hogy ez milyen rossz, pedig nem az, csak a marketing miatt mindenki egy tökéletes csodát várt (pedig a 2X is jó telefon, csak egy jobb szoft kéne rá). Azt pedig mindenki elfelejti, hogy nem muszáj kihasználni a 3D-s megjelenítést, alapvetően az Optimus 3D-t is 2D-s módban használod, és ha elvonatkoztatsz a 3D-től akkoris is egy bitang jó telefont kapsz, ami olcsóbb, mint az SGS2...
-
tome.jr
addikt
Az LG Optimus 3D jöhetne már. Olvasnék már róla teszteket és meg is taperolnám.
-
kolosanyi
veterán
Engem nem lep meg. Pedig a jelenlegi formájában egy rakás sz@r. Oké, ez így erős, de ezek a single view autosztereoszkóp kijelzők nincsenek a topon minőség tekintetében. Nekem az Optimus 3D-n se tetszik a 3D hülyeség (az a telefon másért tetszik). Valahogy bántja a szemem, pedig nem vagyok érzékeny a terhatású képekre. Pl moziban semmi bajom tőle...
-
Totheground
addikt
Nemtudom, engem valahogy hidegen hagy ez a nagy 3d őrület.
-
Segal
veterán
Mikor jön a google street view felvételi lehetőséget biztosító panoráma kamera lehetőség a mobilokba?
Azért ez már picit röhejes az előlapi kamerát így sem nagyon használják videótelefonálásra nagyon max interneten keresztül de ott is inkább csak hangalapút erre oda is 2 kamera... vicc -
Rickazoid
addikt
Tehát a "kameragyártók" indították a sztereoszkóp őrületet. Hisz ebből azok a cégek profitálhatnak a legtöbbet, akik a kameramodulokat és az egyéb alkatrészeket gyártják.
Persze ennél nagyobb parasztvakítást már keresni sem érdemes, de ez más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 3D telefonok és internettáblák térnyerésének köszönhetően robbanásszerű bővülés előtt áll a képérzékelők piaca.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest