Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aginor

veterán

válasz Bog #14 üzenetére

"ezért ezeket egy figyelmeztetés után eltávolítom, mert sem időm, sem kedvem, sem energiám nincs az alaptalan pattogásokkal mit kezdeni" - akkor csak simán engedd el, és ne húzd fel magad. Amúgy az ilyen kitiltósdi rossz fényt -és a gyanú árnyékát- vetíti rátok, a valóságtól függetlenül.
    Minden cikk alatt vannak páran, akik minimum részlehajlással vádolják a szerzőt (lásd.: cpu vagy videokártya tesztek), mégsem kell ezt ennyire túlreagálni (szerintem). Persze a döntés a tiéd, de nem jó egy olyan fórumba járni, ahol ennyire önkényesnek hat a moderáció. Becsüljük a munkátokat amit a cikkekbe fektettek (és azt sem mondom, hogy egyetértek a kommentelővel), de szerintem ez azért nem volt akkora probléma, hogy azonnal akasszuk miatta a tagot. :B
    Ez csak egy vélemény ami kikívánkozott, ettől függetlenül nem kívánok vitázni vagy bárkiben kelteni a feszkót, így részemről le is zárhatjuk. :R

• saril

senior tag

válasz Bog #5 üzenetére

Akkor itt is annyira van szólás szabadság amennyire engeditek? illetve a kommentelő sértett-e valamilyen szabályt azzal amit írt, ha igen, kérlek leírnád, mert kíváncsi vagyok, ha nem akkor simán "arca" és kommentre is mehet a tiltogatás itt? válaszodat köszönöm.
    Ez a fenyegetés egy házigazdától egy "sugallmazásra" nekem erős, persze lehet én vagyok itt ezzel egyedül...

Új hozzászólás Aktív témák