- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
"ezért ezeket egy figyelmeztetés után eltávolítom, mert sem időm, sem kedvem, sem energiám nincs az alaptalan pattogásokkal mit kezdeni" - akkor csak simán engedd el, és ne húzd fel magad. Amúgy az ilyen kitiltósdi rossz fényt -és a gyanú árnyékát- vetíti rátok, a valóságtól függetlenül.
Minden cikk alatt vannak páran, akik minimum részlehajlással vádolják a szerzőt (lásd.: cpu vagy videokártya tesztek), mégsem kell ezt ennyire túlreagálni (szerintem). Persze a döntés a tiéd, de nem jó egy olyan fórumba járni, ahol ennyire önkényesnek hat a moderáció. Becsüljük a munkátokat amit a cikkekbe fektettek (és azt sem mondom, hogy egyetértek a kommentelővel), de szerintem ez azért nem volt akkora probléma, hogy azonnal akasszuk miatta a tagot.
Ez csak egy vélemény ami kikívánkozott, ettől függetlenül nem kívánok vitázni vagy bárkiben kelteni a feszkót, így részemről le is zárhatjuk. -
saril
senior tag
Akkor itt is annyira van szólás szabadság amennyire engeditek? illetve a kommentelő sértett-e valamilyen szabályt azzal amit írt, ha igen, kérlek leírnád, mert kíváncsi vagyok, ha nem akkor simán "arca" és kommentre is mehet a tiltogatás itt? válaszodat köszönöm.
Ez a fenyegetés egy házigazdától egy "sugallmazásra" nekem erős, persze lehet én vagyok itt ezzel egyedül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest