- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
"Akkor itt is annyira van szólás szabadság amennyire engeditek?"
A szólásszabadság nem keverendő össze azzal, hogy "bárkire bármit mondhatok".
topic-hoz:
Nekem az ehhez hasonló órákkal az a bajom, hogy nagyon-nagyon-nagyon (és még sok nagyon) otrombán néznek ki. Nem a színével van gond, hanem azzal, hogy vastagabb mint egy 7 éves csuklója. Egy gyerek úgy néz ki vele mintha űrhajós szkafanderre pipboy-t raknánk.
Egy fallout cosplay bulin elmenne, de suliba nem adnám rá. -
Bog
HÁZIGAZDA
Szerintem te provokálsz.
Egyrészt az alaptalan vádaskodásnak a szólásszabadsághoz semmi köze, úgy mellesleg, másrészt ez egy fórum, amit üzemeltet valaki és nem a szólásszabadság mentén, hanem a moderációs alapelvek mentén teszi, amit maga határoz meg és tart be.
Másrészt én itt speciel meglehetősen sokat dolgozom azért, hogy ebben az esetben egy tök random gyerek-okosóráról egy alapos és minden funkciót kipróbáló tesztet prezentáljak, ha erre idejön az okoska azt beböffenteni, hogy ez PR-cikk, akkor talán jogosan húzom fel magamat. És miután az elmúlt X évben ezeket a köröket már párszor lefutottuk és iszonyú sokszor megírtam, hogy nem, itt nincs fizetett teszt, ez nem a sehonnai youtuberjóska csatornája, ezért ezeket egy figyelmeztetés után eltávolítom, mert sem időm, sem kedvem, sem energiám nincs az alaptalan pattogásokkal mit kezdeni, ezzel kvázi tisztítandó is a kommentszekciót, hogy az arról szóljon, amire való (jé, ez egy moderációs alapelv).
Ha akarsz további észrevételeket tenni, akkor bátran tedd meg az privátban, de ezt a témát itt pont lezárom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest