- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
válasz
#06658560 #99 üzenetére
Nyilván nem mobilokat fejlesztek.
De ha egy picit is érdekel, ezen cikk elolvasása, és egy pici utánajárással te is rá fogsz jönni, hogyan működik egy ilyen akku. Nem egy atomfizika, szerintem egyszerű a felépítése. Mint mondtam, a legelején tudható volt a hiba. Nem csak kiabálom a nagyvilágba, csak egy picike rálátásom azért van.
Azt az álomvilágot, amiben én élek, esetenként keserű valóságnak hívják. Viszont ha Te, aki olyannyira nem értesz velem egyet, mégis melyik korábbi üzleti és etikai alapú, korábbi cselekedet alapján állítod, hogy Samsungék nem fogják az emberek torkán lenyomni? Emlékszel még, amikor az árvíz volt, és a HDD gyártás lelassult? Mit gondolsz, ki volt kénytelen többet fizetni? Na ki? Te, kedves vásárló. Ezek alapján nem értem, mire fel várod azt, hogy a Samsung ne durva emelésekkel hajtsa be rajtad eztva tervezett bevételt.
-
sketchifun
senior tag
Mondjuk nem értem, ebben hol a szenzáció? 700 ember kellett, hogy rájöjjenek? Ebből hány ember volt tisztában avval, hogy hogyan épül fel egy polimer akkumulátor? Az első perctől tudható volt, hogy cellazárlatról volt szó.
Innentől mindkét akkutípusról röntgenfelvétel, és azonnal egyértelmű az eredmény.
És min is fognak pontosan válzoztatni? Az árakon tuti, nehogy már bármi veszteséget könyveljenek. Meg elvileg egy sokkal átfogóbb akkuvizsgálati rendszert, mit rendszert, szabványt hoznak létre? Mégis mennyire akar bárki egy olyan terméket venni, ami olyan szabvány alapján készült, aminek a kitalálója egy olyan gyártó, aki a csúcskategóriában követett el végzetes hibát?
Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest