Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sketchifun

senior tag

válasz #06658560 #99 üzenetére

Nyilván nem mobilokat fejlesztek.

De ha egy picit is érdekel, ezen cikk elolvasása, és egy pici utánajárással te is rá fogsz jönni, hogyan működik egy ilyen akku. Nem egy atomfizika, szerintem egyszerű a felépítése. Mint mondtam, a legelején tudható volt a hiba. Nem csak kiabálom a nagyvilágba, csak egy picike rálátásom azért van.

Azt az álomvilágot, amiben én élek, esetenként keserű valóságnak hívják. Viszont ha Te, aki olyannyira nem értesz velem egyet, mégis melyik korábbi üzleti és etikai alapú, korábbi cselekedet alapján állítod, hogy Samsungék nem fogják az emberek torkán lenyomni? Emlékszel még, amikor az árvíz volt, és a HDD gyártás lelassult? Mit gondolsz, ki volt kénytelen többet fizetni? Na ki? Te, kedves vásárló. Ezek alapján nem értem, mire fel várod azt, hogy a Samsung ne durva emelésekkel hajtsa be rajtad eztva tervezett bevételt.

• sketchifun

senior tag

Mondjuk nem értem, ebben hol a szenzáció? 700 ember kellett, hogy rájöjjenek? Ebből hány ember volt tisztában avval, hogy hogyan épül fel egy polimer akkumulátor? Az első perctől tudható volt, hogy cellazárlatról volt szó.

Innentől mindkét akkutípusról röntgenfelvétel, és azonnal egyértelmű az eredmény.

És min is fognak pontosan válzoztatni? Az árakon tuti, nehogy már bármi veszteséget könyveljenek. Meg elvileg egy sokkal átfogóbb akkuvizsgálati rendszert, mit rendszert, szabványt hoznak létre? Mégis mennyire akar bárki egy olyan terméket venni, ami olyan szabvány alapján készült, aminek a kitalálója egy olyan gyártó, aki a csúcskategóriában követett el végzetes hibát?

Érdekes...

Új hozzászólás Aktív témák