- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
sketchifun #117 üzenetére
Ez most miert kell ?
Ha ilyen "csak a profit szamit,en okosabb vagyok a piacvezeto cegek vezeto mernokeinel" tipusu lozungokat akarunk puffogtatni,arra ott van a faradt goz.Nekem semmit nem fog a torkomon lenyomni a Samsung.
Piacra dobnak egy termeket ,es majd eldontom,hogy nekem meger-e annyit, amennyiert aruljak.
A Gundelben sem kezdek el azon elmelkedni,hogy a 800 forintos kolaban van 3 deci viz,ami par filler,es meg 20 forint ertekben egyeb osszetevok.
Erre is mondhatnak az okostojasok, hogy nem korrektul inteztek az ugyet,hanem ugy, ahogy a torvenyek ,es a ceg hosszutavu uzleti strategiaja megkivanja.
Ez ujfent irrelevans lenne,mert engem vevokent az erdekel, hogy visszaveszik-e a hibas keszuleket,es a jovoben biztonsagosabb lesz-e a csucsmodel?
Hogy mi motivalta oket a problema korrekt kezeleseben,az nem ram tartozik. -
e-newsee
addikt
válasz
sketchifun #97 üzenetére
"Mégis mennyire akar bárki egy olyan terméket venni, ami olyan szabvány alapján készült, aminek a kitalálója egy olyan gyártó, aki a csúcskategóriában követett el végzetes hibát?"
Akkor vezessük le egy hülye példán. Asztalos vagy, székeket barkácsolsz évek óta, de az egyik sorozatból kifelejted a ragasztót a csapolásból, így az a használat során hamar szétesik. Erre te, úgymond javító intézkedés gyanánt csinálsz egy új, részletesebb ellenőrző listát, amiben kiemeled nagy piros betűkkel, hogy "ELLENŐRIZD, VAN-E RAGASZTÓ A CSAPOKON!", és azután aszerint gyártasz. Magyarul ezután a vásárlók olyan széket fognak venni, amiket egy olyan "szabvány" szerint ellenőriznek, amit olyasvalaki (te) talált ki, aki az szabványt létrehozó hibát elkövette.
Nyilván nem akar a Samsung ugyanilyen blamába belefutni még egyszer, így a saját érdekük, hogy javítsanak a minőségellenőrzésen. És hidd el, azt a pár plusz lépést a berendezésekkel, szabványosítással, mindennel együtt töredékéből megalkotják, mint amennyit buktak ezen az egészen. Vagy buknának egy következő hasonló esetnél. És abban is nyugodt lehetsz, hogy a többi akksi gyártó már tűkön ülve várta a Samsung nyomozásának az eredményét, mert végre valaki helyettük csinálta meg azokat a vizsgálatokat, amik fényt derítettek a jelenlegi technológia kockázataira. Nekik egy fillérbe sem került, mégis tudnak ezen eredmények alapján fejleszteni.
És megint jelzem, továbbra sem szeretem a Samsungot a termékpolitikájuk miatt, de ezt a helyzetet szerintem korrektül intézték. Lenyeltek egy hatalmas békát, és megkockáztatták azt is, ez az egész Note termékcsalád végét jelenti. Azt mondták, hogy igen, elb*sztuk (a konstrukciót, mint akkugyártó, a szigorúbb ellenőrzést, mint telefongyártó), de legalább nem sunnyogunk, és másra mutogatunk, hanem megpróbáljuk kihozni a legjobbat a piacnak ebből az egészből.
És ha megnézitek, a vizsgálatban egy fél mondatban sem utalnak arra, hogy a hiba esélyét növeli a nem megfelelő töltő/adapter/kábel/elhelyezés/vallás, stb. -
törölt tag
válasz
sketchifun #97 üzenetére
Csak mellékesen, hogy ne zavarjam meg a kis álomvilágodat, a Samu már publikálta az elkönyvelt veszteséget, ! annak ellenére is nyereséges volt.
Jól sejtem, hogy nem ilyen termékek fejlesztésével foglalkozol?
-
gegsite
tag
válasz
sketchifun #97 üzenetére
Én mai napig nem értem pont ilyenek miatt hogy is lehet még mindig a Microsoft....Meg a VW.... (csak nézzük meg a vw-t ki, és miért hozta létre...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged