- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
nálam xiaomi vvan, de addig nálam sem müködött amig a waze volt a navigáciom.
NEkem a problémám inkább az, hogy miért nem tudom AA bol elinditani a Spotit , mindig kiirja, hogy nem lehet az alkalmazást inditani és csak akkor megy ha a telefonon manuálisan inditom el .
Régebben smán ment az auto kijelzőjén keresztül is. -
HGábor2
lelkes újonc
Sziasztok
Van olyan Huawei tulaj akinek már működik a Coolwalk felület? Nekem AA 8.7 van a telón, és még semmi sem változott.
Köszi -
kelly416
veterán
válasz
energomatt #747 üzenetére
Indulj el egy 8-10 órás útra és bírja ki a telód töltés nélkül wireless AA használattal. Nem hagylak gondolkozni, nem fog sikerülni. Akkor meg már kényelmesebb qi padra dobni a telót, mint a vezetéket dugdosni. Megértetted végre a lényegét, hogy inkább win-win a szitu?
-
madkiller
őstag
válasz
energomatt #744 üzenetére
Ezt nem nagyon értem. Szerintem előnyös , ahogy használom 6 éve van AAs autóm, de vezetékesen nem vitt rá a lélek, mióta wireless a dolog azóta tetszik. Vezeteknélküli teló töltő alapból van a kocsimba és ha hosszabb útra indulok kiveszem a zsebemből és beszállaskor oda teszem. Ha csak 10 percre indulok el sokszor simán a zsebemben marad.
-
kelly416
veterán
válasz
energomatt #744 üzenetére
Vagy pont fordítva? Csak becsüccsen és van AA, amikor meg tölteni is szeretné a telefonját, akkor csak ráteszi a qi padra és nem kell kábelt dugdosson még akkor sem.
-
blueye
veterán
válasz
Totemgroup #740 üzenetére
A bal alsó gombbal de waze alatt még nem megy, maps működik így.
-
blueye
veterán
válasz
Totemgroup #738 üzenetére
Igen, ilyen.
-
Totemgroup
tag
Sziasztok. Ma reggel váratlanul befrissült az autó felülete. Remélem ez az új design. Alul középen már 4 ikon van.
-
HF77
őstag
sziasztok!
most hallottam, ill. találkoztam ezzel az alkalmazással! kipróbálnám!
segítsetek kérlek, melyik verziót érdemes mobilra letölteni?
Köszönöm
-
kelly416
veterán
Az a wifi a fejegység frissítésére alkalmas. Wireless AA-ra nem. Az okát ne kérdezd, csak szoftver kellene hozzá szerintem, de valószínűleg a "vegyél újat - és lehetőleg autóval együtt - , ha kell ez a funkció" logika alapján csinálják.
Nem a Dacia Jogger az úttörő ebben, de majdnem az elsők között volt (legalábbis amiről tudok) akik kidobták a wireless AA lehetőséget piacra. Szóval szerintem max. egy évvel öregebb a funkció mint a Jogger.
-
redst4r
tag
Ha van az autódban vezetékes android auto akkor tudod ezeket a kiegészítő eszközöket használni (illetve az újabb fejegységek alkalmasak alapból a vezeték nélküli kapcsolatra mint ahogy előttem már írták). Annyi hátránya van, hogy a telefon óránként kb. 10%-ot merül mivel wifi kapcsolatban van a kiegészítővel, tehát hosszabb utakra érdemes vezetékesen használni, de városban tökéletes, hogy nem kell minden ki-beszállásnál rádugni. A BT ettől függetlenül kapcsolódik a kocsi fejegységéhez.
-
repvez
addikt
ez a vezeték nélküli verzio ez csak bizonyos autokkal vagy olyan kiegészitökkel mukodik mint amiket linkeltetek?
Vagyis lényegében vezetékes muködést imitál és csak a plusz eszközzel van vezeték nélküli kapcsolatban?
Vagy rendesen BT-on keresztül is csatlakozik a kocsihoz ? Vagy ha wifit tud a kocsi akkor azt rá lehet valahogy bizni , hogy vezeték nélkül is mukodjon ? -
redst4r
tag
Sajnos te ha jól láttam android 10-en vagy, abban nem tudok nyilatkozni, hogy ez hogy viszonyul az android autohoz. Most előkerestem egy régi telefont, azon android 11 van, 8.1 android autoval, azon látszik a vezeték nélküli android auto kapcsolója. Az is lehet, hogy egyszerűen túl régi a telefonod.
-
redst4r
tag
-
kelly416
veterán
Nem teljesen értelek. Nekem play-ből leszedett (nem mókolt) AA alap beállítási menüjében ott van a vezeték nélküli AA lehetősége.
-
blueye
veterán
Nézz rá erre is:
[Carlinkit 4.0]
ide van kupon: MRFIX -
nova108
friss újonc
Sziasztok,
Kábellel rendben megy az aa (suzuki 2016, Evolveo Strongphone G9, android 10, Android Auto 8.6.625054). Meguntam a dugdosást én is, legalább is a városi, pár perces utakon, ezért egy ilyen megvásárlásán gondolkodom:
https://a.aliexpress.com/_mOuFD4q
Kérdésem, hogy jó ötlet-e? A bizonytalanságomat az okozza, hogy a telefonon az aa beállítások között nem látok olyat, hogy wifi-n csatlakozzon, pedig az adapter leírása szerint ez előfeltétel . Hol, mit kéne látnom? Mit tehetek? Csak másik telefon, vagy...
Köszi szépen előre is a tanácsokat! -
repvez
addikt
lenne pár kérdésem.
Ma feltettem az uj 8.8as verziot, elvileg már a régebbi verziopban is benne van az uj felulet, de egyelöre még nálam valamiért nem látszik. mit kéne hozzá állitani?A másik amit nem értek, hogy kb a 7.4es verzionál be tudtam ugy állitani, hogy ha BT-on csatlakozik a telefon a kocsihoz akkor automatikusan induljon el az AA és az AA indulás után meg automatikusan induljon el a Spoty.
Ez egyik naprol a másikra vagy egyáltalán nem mukodik vagy csak ritkán.
Az AA az minden alkalommal elindul ,de a spoty már nem nyilik meg és igy nem is kezdi el játszani a zenét.
Vezetékesen egyszerre indul a waze és a spoty is megjelenik vele ,de sokszior az is random modon kiirja, hogy ugy látszik nem lehet elinditani az alkalmazást mármint a spotyt. de ha manuálisan elinditom a telefonon onnantol meg már mukodik AA-n keresztül is.Hogy lehetne azt elérni, hogy amikor beszálok a kocsiba akkor a BT--on kapcsolodik a kocsihoz akkor egybol legyen AA még akkor is ha vezeték nélkül nem müködik és az meg inditsa el a Spotyt.
Egy Xiaomi 2s és egy opel insignia B 2017.
-
kelly416
veterán
válasz
lacentos #701 üzenetére
Az S-Cross kell támogassa. Ugyanez az évjárat a céges nálunk, mindegyiken jó.
Azaz én is küzdök néha S20FE-vel, de mas telóval is bajos néha kicsit. Én sem jöttem rá, hogy kábel vagy mi lehet a baj, mert néha nem érzékeli, nem veszi át a hívást miközben látszólag fut az AA kábelen... néha újra kell párosítani. De ekkora gebasz nincs, mint amit a kolléga ír.
De origi Samsung kábellel is műveli ezt, úgyhogy el tudom hinni a fórumtársnak az origi Xiaomi kábellel is gondja akad. Meg kell próbálni néhány másik kábellel aztán hátha jó lesz valamelyik. Jobb ötletem nekem nincs.Ja? Pont Xiaomi-hoz láttam olyan kábelt ami csak töltésre jó. Alin árulják, Xiaomi kábel hivatalosan is, de fel is tüntetik, hogy adatra nem jó.
Ja? Esetleg usb hibakeresés nem okozhat gondot? Hatha az a baj, hogy az be van kapcsolva a fejlesztői menüben.
-
lacentos
tag
válasz
dannie_Hun #700 üzenetére
Akkor meg kell nézni a fejegység verziószámát mert a suzukinál lehet még régebbi van ami nem támogatja az AA kezelését. Nekem a Vitarán kellett anno frissiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Suzuki topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest