- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Engem még mindig az zavar, hogy kb másfél hónapja magyarul nem tudom bemondani a címet a Térképnek vagy a Wazze-nek, pedig korábban jó volt. Töröltem gyorsítótárat és tárhelyet, töröltem a frissítéseket is, de nem segített. :-(
-
nlaci0725
csendes tag
Köszi a tippeket, ötleteket!
Jövőhéten beszerzek egy gyári Samsung kábelt és rápróbálok, hogy azzal megy-e. -
GTVili
tag
Nekem még nem volt ilyen kábeles prolémám....
A céges autóhoz vettem egy mágneses csatlakozós töltő/adatkábelt (Hama)... tökéletesen működik évek óta...
Két éve kölföldön meg a bérelt autóban is volt android auto.... bementünk az első MM-be, és a legolcsóbb ott kapható, saját márkás madzaggal is elsőre tökéletesen működött..... -
net91
senior tag
válasz
nlaci0725 #385 üzenetére
Nem mindig a telefon a hibás.
Gyári kábellel próbáld használni! (Az mindig adatkábel, az utólag vásároltak meg töltőkábelek általában.)
Nálam az utólag vásárolt kábellel egy ideig jól működik, majd megszakadt a kapcsolat vagy folyamatosan kapcsolódik és megszakad.
A gyári kábellel viszont mindig stabilan működik. -
nlaci0725
csendes tag
IQOS-hoz kapható USB C kábellel próbáltam(Ezek elég jól bírják, és a minőségük se rossz), 3 különböző félével, sajnos a telefon gyári kábele mivel usb c mindkét vége, nem alkalmas.
De szerzek akkor valami másmilyen kábelt, hátha azzal megy. -
nlaci0725
csendes tag
Sziasztok!
2019-es Skoda Octavia Scout + Sasmung Galaxy S21 Ultra.
Valamiért random időközönként eldobja magát az Android auto, van amikor bedugom és egyáltalán nem is dobja fel, a telefon nem tölt, és azt írja ki, hogy próbáljam meg másik aljzatba csatlakoztatni(Ami nem lehetséges, mivel csak 1 db USB van az autóban.)
Létezik erre esetleg valami megoldás, vagy mitől lehetséges a hiba?Köszi!
-
Sokka
aktív tag
Megvolt minden. Már új, nagy kapacitású kábelt is vettem. Többször újra frissítettem az AA-t is. Tökéletesen működik, amíg el nem éri a 97%-os töltöttséget. Aztán szétkapcsol, majd ismét elkezd tölteni a telefon, és újra csatlakozik. Amint látható a videón, ez pár másodpercenként ismétlődik.
-
Sokka
aktív tag
Sajnos megint gondom van az autó, és a telefon csatlakoztatásával. Illetve nem megint, hanem ez azóta fennáll, amióta készüléket cseréltem.
Igazából nehéz megfogalmazni a problémát, ezért inkább levideóztam. A lényeg az, hogy amikor a telefon töltöttsége 97% felett van, folyamatosan szétkapcsol, majd újra csatlakozik. Jó lenne, ha valaki tudna nekem segíteni ezt a gondot is megoldani.
[link] -
BullZeye
veterán
Android 12-vel megy nálatok a vezeték nélküli mód?
frissítettem telefont és azóta csak kábelen hajlandó működni.
Telefon írja, hogy készen áll a vezeték nélküli mód, de az autó ignorálja teljesen.2021es Octavia, eddig ment, most nem. Telefon meg xiaomi mi 11 ultra
-
Sokka
aktív tag
Alapvetően nekem sem volt vele gondom, pedig 2017 óta használom. Először egy Dusterem volt, aztán most Lodgy, tehát mindegyik esetben Dacia gyári LG Medianav fejegység. azóta a harmadik telefon típus, de csak Xiaomi Redmi vonalon. Remélem csak ez a kábel dolog zavart be, bár nem értem, hogy egy gyári adatkábelen miért nem tud normálisan kommunikálni két eszköz? Mindenesetre most rögtön csatlakozik, szépen fut. Maradjon is minden így!
-
tgeri
tag
Pont ez a fő probléma, hogy még nem kiforrott a dolog. Sok-sok autó, sok-sok fejegység, azon belül eltérő verziók, a másik oldalon meg a rengeteg gyártó, készülék, Android verzió és azokon belül az eltérő AA és Google app verziók... Elvileg megy, de sokszor mégsem. Még pár év és kiforrja magát szerintem.
-
GTVili
tag
válasz
#46372352 #373 üzenetére
Érdekes amit mondtok....
Én három éve használom az AA-t, 2-3 féle telefonnal, de még tablettel is. A legnagyobb probléma,ami eddig előfordult az az, hogy kb 20-25-ből egyszer maga az USB aljzat (az autóé) nem aktív. Ilyenkor nem is tölt. Ez is helyreáll újraindítást követően.
A másik, ami nem is igazi probléma, mert egy gombnyomással orvosolható.... az, hogy néha, ha értesítés jön a telefonra, nem minden esetben áll vissza az eredeti hangerő.
Igaz, a kollégáim számolnak be néha hasonló dolgokról mint ti..... de az autó is más tipus, szóval inkább az autó rendszerében lehet a hiba....
-
Sokka
aktív tag
Sajnos azon kívül, hogy most lefrissitette a telefon az AA-t, maradt minden ugyanúgy. Meg kiírta a fejegység, hogy nem támogatott médiaeszköz.
Abszolút nem értem. Eddig úgy kellett hackerkedni, most meg hogy hivatalosan elérhető, ráadásul a telefon készüléken gyárilag telepített app, így már nem gyerebe. -
Sokka
aktív tag
Valaki találkozott már az alábbi problémával?
Adott egy Dacia Medianav, és egy (ill. kettő) Redmi Note 10 5g készülék. Ha beülök az autóba, a telefon azonnal jelez, hogy Android Autó elérhető. A fejegység még nem alkalmas a vezeték nélküli futtatására, így kábellel kell csatlakoztatnom. Ilyenkor viszont ahelyett, hogy feldobná az AA indítás lehetőséget, kb. 1 másodperces intervallummal fel-felvillan a telefonon a töltés jelző. Mindkét telefonon ugyanez a jelenség. Ugyanakkor az előző Redmi 7-es, és az azelőtti Redmi 4x készülékeimmel tökéletesen működik.
Mi lehet az a beállítás ezen az eszközön, ami esetleg elkerülheti a figyelmem?
Két kábellel is ugyanez a helyzet, úgyhogy annak hibáját kizárnám. Főleg, mivel a lányom telefonja ezekkel a kábelekkel gond nélkül működik. -
Jimmybmw
újonc
Sziasztok.
Nekem egy kia sportage gtline van ezzel a fejegysèggel Software Version: Qle.EUR.D2V.001.001.200326 ès egy android 11 es samsungom. Az a problèmàm hogy: 1 nem kapcsolòdik kàbel mèlkül. 2 hogy miòta az lecserèltem a telefont ès android 11 re vàltottam nem tudom szabàjozni a mèdia hangjàt a telefonon. Tudtok segìteni? -
B.Ricsike
őstag
Továbbra sem olvassa fel az üzeneteket. Mi lehet a megoldása?
-
etrop01
tag
A vasúti átjáró figyelmeztetést ki lehet kapcsolni valahogy?
-
tgeri
tag
Én ezt most kapcsoltam ki. Meg fogom nézni, mizu. Nagyon köszi a tippet!!
[Aki esetleg elsőre még nem találná, hogy hol kell: telefon beállítások, alkalmazások (ahol uninstallálni lehetne pl.), ott android auto és ott fogaskerék ikon. tehát nincs AA app, amit el tudsz indítani.] -
ka64
tag
A Waze megint nem ért magyarul. Szokásos varázslásokat elvégeztem (google alkalmazás adattörlés, frissítéssek eltávolítása), de ez nem gyógyítja meg. Bemondom a címet -amit korábban gond nélkül megértett- majd szörnyűséges angollal jön az alábbi válasz: Sorri, sámting vent rong.
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok. Android autó nem olvassa fel az üzeneteket. Mi a megoldása? Rakattintok hogy olvassa fel, tölt egy kicsit és utána semmi.
Illetve, kellene egy jó zene alkalmazás, mert ugye YouTube nem megy rajta, de van alternatíva hogy zenét keressek és hallgassák menet közben?
A telefontükrözés is csak kábellel megy? Az sokkal rosszabb funkcionalitasban, mint az Android autó?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest