- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Most akkor dobjam ki a Foldom? Basszuskulcs.
-
Jositigris
csendes újonc
Így legalább olyan vastag lesz a telefon, hogy nem lesz camera bump
-
Érdekes megoldás de gyanítom hogyha kikerül esetleg gyártásba majd a boltokba olyan ára lesz , hogy csak a milliárdos csemeték tudják megvenni.
-
Tigerclaw
nagyúr
Egyre tobb, piacra is eljuto koncepcio tunik agyuval a verebre torteno lovesnek.
-
wolfman
veterán
Hát!
Látványossága mellett több hátránya van talán.
Meg igazából sose tudtam mire is jó, hogy egy kijelzőt 1:1 méretre terjesztünk. -
axioma
veterán
Csak nekem van az az erzesem, hogy optikai csalodassal hozzak a nagyobbodast? A cikkben levo videoban. A lentebb linkeltben mar latszik a mechanikai resz is, ott elhiszem, de ami beagyazva van, azt dontogetessel es kis tartalom (video) hozzaigazitassal is el lehetne erni.
Egyebkent itt a kinyitott keparany megint olyan, amihez meg kell talalni a tartalmat. Eddig a filmek ara'nya'hoz akartak minel jobban igazodni, most meg negyzetesedik, a vegen 3:4-ben lesz megint a "legjobb elmeny"? -
törölt tag
Csak szólok:
-
Van abban valami indokolatlanul kielégítő abban, ahogy az alsó gif-en egybe csúszik a két darab :)
Masszívnak és minőséginek tűnik az egész szerkezeti megoldás, bár közben emberünk úgy fogja, mintha egy hímes tojás lenne.
-
*Mukeey*
addikt
Ez nagyon bejön. Végre egy jó innováció
-
CanceRed
tag
Hiányzott, mint egy falat kenyér.
-
jeni
félisten
jól nézz ki az a mobil,ez inkább egy új irányzat.
összecsukásnál a felesleges kijelző részt hova tekeri be?
azon részen idővel vetemedés esetleg fenn állhat nemde? -
Ez oda kibe ba**öt jó. Remélem xiaomi is tud majd valami hasonlót guritani.
-
prolad
addikt
Ez nagyon jó, így egy az egyen jöhetne is. Pont a szélességet oldja meg, mint a mai összes mobil problémáját. Eleáns, kompakt, nincs összegyűrve a kjelző, így kellene ezt.
-
doooo
veterán
válasz
#89309696 #18 üzenetére
Nem innováció a hajlítható, széles körben használható képernyő, ami persze közben komoly paraméterekkel is rendelkezik?
Mesélj még... de azzal kezdd, hogy szerinted mit jelent az "innováció" szó.
Amúgy nem hullámos a felület, egyetlen részen van "törés", legalábbis a már piacon levő modellek esetén, jelen cikk alanya talán már ezt is jobban tudja kezelni, és biztos vagyok benne, hogy pár éven belül mindenhol kiküszöbölik ezt a korántsem akkora problémát. -
hemaka
nagyúr
Nekem bejön, jó ötlet.
-
DigitXT
félisten
- Ennek mi a képaránya?
- Igen.ON: érdekes!
-
joey04
titán
még a foldnak is kell vagy 5 év, hát még ennek. de majd egyszer biztos jó lesz.
-
törölt tag
Engem rohadtul irritál ezeken a hullámos felület. Lehet, hogy ujjal nem érezni, de már a kinézete is irritáló. Mint az ezer éves rezisztív PDA-im olyanok, de még azok is simábbak voltak. Mint egy földre terített fólia olyan. Majd ha az egyenes és kemény felületet amilyenek a mostani telefonok tudják megoldani hajlékonyra és az ember nem tudja megmondani, hogy ez egy mozgó telefon, akkor beszélhetünk innovációról, ez még mindig nem az.
-
k-adi
nagyúr
innováció
igen ez az, végre..
-
Yeffy
veterán
jopofa kis cucc, megha engem nem is annyira mozgat meg, kivancsi leszek a vegleges termekre.
-
Segal
veterán
Gyerekek ez egyelőre egy prototipus. A végleges nagyon nem így fog kinézni...
Itt nem az a cél hogy fél centi vastag legyen vagy minden szuperül működjön hanem hogy magát a technológiát be lehessen rajta mutatni.
Majd ha piacérett termékké éri magát akkor meg lehet nézni hova fognak eljutni.
Tökéletes példa a Samsung hajlított kijelzős prototipusa. Így utólag tudva hogy hova fejlődött a dolog elég életképtelennek tűnik az a mobil, pedig egy technikai csoda volt...
Kb itt is ez a helyzet. Lesz ez még sokkal jobb is. -
pusszycat
nagyúr
Tetszik, csak azért fohászkodom, h ne legyen túl vastag és fél kiló.
-
El kell kezdenem vagy pénzt félrerakni, vagy a sóvárgást félrerakni.
-
Az amúgy is kétkezes tepsit tabletté lehet nyújtani. Fasza...
-
zeon.hu
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Ez nagyon profinak tűnik
-
mbotnd
tag
Végre innováció! Iszonyat menő!
-
Segal
veterán
Azért ez nem gyenge... -
_flamer
aktív tag
Na ez tetszik. Nem gondoltam volna, hogy ilyet is lehet csinálni.
Kíváncsi vagyok, hogy a mechanika mennyit fog bírni.
-
Mi történne ha a zsebben kinyílna?
Kijelzője ennek is biztosan sérülékeny, por is bejut a kijelzővel, nem hinném hogy tartós lenne. -
Kit érdekel, mennyire hasznos, elcsöppentem
-
roli543
őstag
ÚRISTEN KELL
na ez szerintem sokkalta jobb út, mint a Galaxy Fold, nagyon szurkolok, hogy pár éven belül elterjedt legyen, mert ez instant get!!
-
enginev3.0
félisten
Csókolom Oppo X 2021 tokot szeretnék venni uvegfoliaval
-
Magic.
Nem tudom lesz a belőle valaha is kész termék, de nagyon menő ezeken a kis gifeken.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hivatalos videón és képeken mutatja legújabb mobilkoncepcióját a kínai vállalat, persze kérdés, hogy ebből mikorra lesz valódi termék.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest