- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Most akkor dobjam ki a Foldom? Basszuskulcs.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Jositigris
csendes újonc
Így legalább olyan vastag lesz a telefon, hogy nem lesz camera bump
-
veterán
Érdekes megoldás de gyanítom hogyha kikerül esetleg gyártásba majd a boltokba olyan ára lesz , hogy csak a milliárdos csemeték tudják megvenni.
duree54
-
Tigerclaw
nagyúr
Egyre tobb, piacra is eljuto koncepcio tunik agyuval a verebre torteno lovesnek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
wolfman
veterán
Hát!
Látványossága mellett több hátránya van talán.
Meg igazából sose tudtam mire is jó, hogy egy kijelzőt 1:1 méretre terjesztünk.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
axioma
veterán
Csak nekem van az az erzesem, hogy optikai csalodassal hozzak a nagyobbodast? A cikkben levo videoban. A lentebb linkeltben mar latszik a mechanikai resz is, ott elhiszem, de ami beagyazva van, azt dontogetessel es kis tartalom (video) hozzaigazitassal is el lehetne erni.
Egyebkent itt a kinyitott keparany megint olyan, amihez meg kell talalni a tartalmat. Eddig a filmek ara'nya'hoz akartak minel jobban igazodni, most meg negyzetesedik, a vegen 3:4-ben lesz megint a "legjobb elmeny"? -
törölt tag
Csak szólok:
-
senior tag
Van abban valami indokolatlanul kielégítő abban, ahogy az alsó gif-en egybe csúszik a két darab :)
Masszívnak és minőséginek tűnik az egész szerkezeti megoldás, bár közben emberünk úgy fogja, mintha egy hímes tojás lenne.
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
*Mukeey*
addikt
Ez nagyon bejön. Végre egy jó innováció
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
CanceRed
csendes tag
Hiányzott, mint egy falat kenyér.
-
jeni
félisten
jól nézz ki az a mobil,ez inkább egy új irányzat.
összecsukásnál a felesleges kijelző részt hova tekeri be?
azon részen idővel vetemedés esetleg fenn állhat nemde? -
veterán
Ez oda kibe ba**öt jó. Remélem xiaomi is tud majd valami hasonlót guritani.
-
prolad
addikt
Ez nagyon jó, így egy az egyen jöhetne is. Pont a szélességet oldja meg, mint a mai összes mobil problémáját. Eleáns, kompakt, nincs összegyűrve a kjelző, így kellene ezt.
-
doooo
veterán
válasz #89309696 #18 üzenetére
Nem innováció a hajlítható, széles körben használható képernyő, ami persze közben komoly paraméterekkel is rendelkezik? Mesélj még... de azzal kezdd, hogy szerinted mit jelent az "innováció" szó.
Amúgy nem hullámos a felület, egyetlen részen van "törés", legalábbis a már piacon levő modellek esetén, jelen cikk alanya talán már ezt is jobban tudja kezelni, és biztos vagyok benne, hogy pár éven belül mindenhol kiküszöbölik ezt a korántsem akkora problémát. -
hemaka
nagyúr
Nekem bejön, jó ötlet.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
DigitXT
nagyúr
- Ennek mi a képaránya?
- Igen.ON: érdekes!
-
joey04
titán
még a foldnak is kell vagy 5 év, hát még ennek. de majd egyszer biztos jó lesz.
-
törölt tag
Engem rohadtul irritál ezeken a hullámos felület. Lehet, hogy ujjal nem érezni, de már a kinézete is irritáló. Mint az ezer éves rezisztív PDA-im olyanok, de még azok is simábbak voltak. Mint egy földre terített fólia olyan. Majd ha az egyenes és kemény felületet amilyenek a mostani telefonok tudják megoldani hajlékonyra és az ember nem tudja megmondani, hogy ez egy mozgó telefon, akkor beszélhetünk innovációról, ez még mindig nem az.
-
k-adi
nagyúr
innováció
igen ez az, végre..
-
Yeffy
veterán
jopofa kis cucc, megha engem nem is annyira mozgat meg, kivancsi leszek a vegleges termekre.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Segal
veterán
Gyerekek ez egyelőre egy prototipus. A végleges nagyon nem így fog kinézni...
Itt nem az a cél hogy fél centi vastag legyen vagy minden szuperül működjön hanem hogy magát a technológiát be lehessen rajta mutatni.
Majd ha piacérett termékké éri magát akkor meg lehet nézni hova fognak eljutni.
Tökéletes példa a Samsung hajlított kijelzős prototipusa. Így utólag tudva hogy hova fejlődött a dolog elég életképtelennek tűnik az a mobil, pedig egy technikai csoda volt...
Kb itt is ez a helyzet. Lesz ez még sokkal jobb is."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Tetszik, csak azért fohászkodom, h ne legyen túl vastag és fél kiló.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
veterán
El kell kezdenem vagy pénzt félrerakni, vagy a sóvárgást félrerakni.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
félisten
Az amúgy is kétkezes tepsit tabletté lehet nyújtani. Fasza...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
zeon.hu
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Ez nagyon profinak tűnik
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
mbotnd
tag
Végre innováció! Iszonyat menő!
-
Segal
veterán
Azért ez nem gyenge..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
_flamer
aktív tag
Na ez tetszik. Nem gondoltam volna, hogy ilyet is lehet csinálni. Kíváncsi vagyok, hogy a mechanika mennyit fog bírni.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
addikt
Mi történne ha a zsebben kinyílna?
Kijelzője ennek is biztosan sérülékeny, por is bejut a kijelzővel, nem hinném hogy tartós lenne.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
veterán
Kit érdekel, mennyire hasznos, elcsöppentem
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
roli543
őstag
ÚRISTEN KELL na ez szerintem sokkalta jobb út, mint a Galaxy Fold, nagyon szurkolok, hogy pár éven belül elterjedt legyen, mert ez instant get!!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Csókolom Oppo X 2021 tokot szeretnék venni uvegfoliaval
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
addikt
Magic.
Nem tudom lesz a belőle valaha is kész termék, de nagyon menő ezeken a kis gifeken.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Sorozatok
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a 256 GB
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest