- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
Nem neked válaszoltam szerintem
Az hogy egyszer leírtam nem azt jelenti hogy mindenki végig olvassa.. nem kitúnési szándék, hanem hogy van némi összehasonlítási alapom, több mint annak aki 5 évente vesz egy telefont.. Ugyanakkor ha neked marha mind1 hogy néz ki egy telefon az meg a te " bajod ".. te vagy aidézet...
"Én inkább azt mondanám, hogy a vásárlók 99%-nak nem tetszik, csak vagy le se sz@rják (a hét is páros nekik), vagy már megszokták (mennyiszer hallom ezt a dumát)." ebbe a rétegbe tartozó ember vagy akkor.. -
Segal
veterán
Azokon sem a kijelző alatt van. Nem az a megoldás hogy legyen valami b*szott nagy káva felül, vagy hogy szoftveresen kitakarhassam mert mindkét esetben kijelzőméretet vesztek, hanem hogy eltakarodjon a kijelzőről. Engem nem érdekel hogy a kijelző alá költözik vagy az sem hogy egyáltalán nincs, de kompromisszum mentes legyen a teljes kijelző.
Ezt kéne 1-2 gyártónak megértenie hogy erre is lenne igény. -
Kampó
senior tag
Tudom hogy mikre lehet használni az előlapi kamerát, volt kb 300 telefonom... amikor cserebere mániám tombolt évekig... hála isten alább hagyott, De akkor leírom máshogy... vagyunk nagyon sokan akik soha a k életbe nem használják az előlapi kamerát, semmire... még sincs 1 telefon sem amibe ne lenne, amibe rejthető vagy rejtett pedig kb fehér zorró ritkaságú... én lemondanék róla szívessen ha cserébe, teljessen notch és lyuk mentes lenne a kijelző... de nincs ilyen mert menni kell az ízlés ficamosok után ... és akkor mi vagyunk a kretének mert zavarja a szép érzékem pl.. meg zavar is.. de alternativa majdnem a nullával konvergál.. vagy nevetséges áron...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest