Íme, a Xiaomi 13 renderképei

Még nem a hivatalosak, ám megbízható forrásból jöttek és hasonlítanak a kémfotókra.

Még novemberben bemutatja a Qualcomm a Snapdragon 8+ Gen 2 chipet, ami lehetővé teszi a partnerek számára, hogy a korábbiaknál is hamarabb lerántsák a leplet következő generációs csúcstelefonjaikról, amit a kínai gyártók szoktak a leggyorsabban kihasználni. A Xiaomi tavaly sem lustálkodott: december 28-án bejelentette a 2022-re szánt 12-es modellt, és a folytatás idén is az év utolsó hónapjában érkezhet, állítja a Zoutons, remek minőségű renderképekkel megspékelve.

A Xiaomi 12 Pro renderképe
A Xiaomi 12 Pro renderképe (forrás: OnLeaks / Zoutons) [+]

Bár Ultra utótagú kamerás mindenesről egyelőre nem szól a fáma, a Xiaomi 13 Pro ütős zászlóshajó lehet 2023 első felére, 6,65"-es, enyhén lekanyarodó panellel és hatalmas hátlapi kameraszigettel.

A Xiaomi 12 Pro renderképe
A Xiaomi 12 Pro renderképe (forrás: OnLeaks / Zoutons) [+]

Az OnLeaks elvileg hozzájutott a végleges dizájnhoz, és a CAD fájlokból megalkotott renderek alapján 163 x 74,6 x 8,8 milliméteres házzal lehet számolni, a kamerapúp környékén 11,8 milliméteres kiterjedéssel.

A Xiaomi 13 renderképe
A Xiaomi 13 renderképe (forrás: OnLeaks / Comparedial) [+]

A Xiaomi 13 rendereit már a Comaredial szállítja, szintén az OnLeaks közbenjárásával, és ez a modell, nos, az iPhone-tól vesz inspirációt lapos kijelzőjével és csapott oldaléleivel, ami a CAD fáj alapján számolt, 152,8 x 71,5 x 8,3 milliméteres házzal kombinálva ergonómiailag megfelelőnek tűnik, 10,3 milliméteres kamerarésszel.

A Xiaomi 13 renderképe
A Xiaomi 13 renderképe (forrás: OnLeaks / Comparedial) [+]

Ez csak kicsivel jelent terebélyesebb telefont a 6,28"-es Xiaomi 12-nél, amit kompaktnak azért nem lehet nevezni, ám az egykezes használat még belefér, és ez a folytatás esetében is meglehet. A renderek amúgy hasonlítanak a pár hete kiszivárgott prototípusra, ám a készülék meg laposabbnak tűnik. Várhatóan decemberben kiderült, melyik forrás volt pontosabb.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés