Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Valahol vicc kategória hogy még mindig nem teszik a kijelző alá az előlapi kamerát a sok önimádó végett...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Millió telefon van akár házon belül is a selfiehuszároknak hogy napi 24 órában fotózhassák magukat, talán nem lenne nagy kérés 1-2 darabot kérni amiben akár gyengébb is a minőség mert pont magasról lesz*rnám, de cserébe nem látom azt a krátert a kijelzőben...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bear_
aktív tag
Az a vicc kategória, hogy kilyukasztják a kijelző csak azért, hogy ne legyen a telefon tetején az amúgy a kutyát nem zavaró (lyukkal ellentétben) káva.
A másik pedig az, hogy az apple kitalálta ezt az ergonomaialag nagyonszar szögletes deisgnt, a telefon oldalának élei miatt normálisan meg sem lehet fogni azt a szerencsétlen készüléket úgy, hogy rendesen átérd, erre az összes gyártó majmolja, mert olyan jól néz ki (nem).
-
törölt tag
Ennél azért van több felhasználási módja is én selfiet szinte soha nem készítettem vele, viszont egy Teams hívásnál azért jó, ha ott van és nem kaputelefon a minősége. De számodra is megvan adva már a lehetőség, hogy vásárolj olyan készüléket, amiben rejtve van az előlapi kamera.
-
Vótmá'Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Aryon87
félisten
Hibás az első 2 renderkép aláírása. Nem a 12Pro, hanem a 13Pro renderképe az
Örülnék ha nem azt a nyamvadt almát majmolnák, mert a jelenlegi tégladesign borzalmas.
Graphics: a Mi5-nek jól állt, de az legalább nem vágta a kezedet.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gerybut
tag
De...krva jól néz ki a szögletes dizájn, és de igenis kényelmes fogni a szögletes telefont, tokban meg fenomenális!
Sosem tudtam még ilyen stabilan fogni telefont, mint a 13 Pro-t....
iPad-em is van, szintén élekkel, képzeld nem vágja a kezem
Szerintem ez az egyik legszebb dizájn....meg a Samsung Note-ok.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Kampó
senior tag
vagy ha nincs előlapi kamera akkor sem hiányozna én sem értem mi a gyászos................ kell azt a szart odarakni minden telefonra... 5000ből 1 telefon pop up kamerás kb... az összes többi ugyan ez a szisztéma pedig marha jól nézne ki
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
-
Kampó
senior tag
Tudom hogy mikre lehet használni az előlapi kamerát, volt kb 300 telefonom... amikor cserebere mániám tombolt évekig... hála isten alább hagyott, De akkor leírom máshogy... vagyunk nagyon sokan akik soha a k életbe nem használják az előlapi kamerát, semmire... még sincs 1 telefon sem amibe ne lenne, amibe rejthető vagy rejtett pedig kb fehér zorró ritkaságú... én lemondanék róla szívessen ha cserébe, teljessen notch és lyuk mentes lenne a kijelző... de nincs ilyen mert menni kell az ízlés ficamosok után ... és akkor mi vagyunk a kretének mert zavarja a szép érzékem pl.. meg zavar is.. de alternativa majdnem a nullával konvergál.. vagy nevetséges áron...
-
-
Segal
veterán
Azokon sem a kijelző alatt van. Nem az a megoldás hogy legyen valami b*szott nagy káva felül, vagy hogy szoftveresen kitakarhassam mert mindkét esetben kijelzőméretet vesztek, hanem hogy eltakarodjon a kijelzőről. Engem nem érdekel hogy a kijelző alá költözik vagy az sem hogy egyáltalán nincs, de kompromisszum mentes legyen a teljes kijelző.
Ezt kéne 1-2 gyártónak megértenie hogy erre is lenne igény."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Dehogy vagyunk kevesen, csak kevesen vállalják fel a dolgot.
A többség inkább k*ssul és követi a birkanyájat mert nehogy ki legyen közösítve a más véleménye végett.
Tökéletes példa pl a facebook. Én nem vagyok fenn mert egy f*szságnak tartom, de ezt vállalom is. Viszont ha elkezdek egy olyannal beszélgetni aki használja akkor többnyire megkapom hogy ami nincs fenn az meg sem történt...
Viszont az igazi érdekesség akkor jön ha ketten beszélgettek vagy társaságban a témáról. Ugyanis, ha ketten akkor a többség egyből megemlíti hogy szive szerint törölné magát csak van 1-2 olyan dolog ami végett "muszáj" használnia. Persze még véletlenül sem az exe követését említené vagy hogy hátha elkap valakiről egy kompromitáló képet hanem olyan álszent b*romságokat mint hogy a régi osztálytársával tartsa a kapcsolatot, meg külföldön lévő ismerősök, esetleg 1 csoport végett (mintha csak az fb vagy a messenger létezne...).
Viszont ha társaságban kerül szóba a téma akkor érdekes módon az összes ilyen tag aki szive szerint törölné magát máris átvált birka módba és isteníti mert tart a többiek kirekesztésétől..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
joey04
titán
szerintem nagyon szar a példéd mert pont azt igazolja, hogy menőségből szidja a fb-ot de amúgy használja és nem akarja magát törölni. szelfi detto. sokan fikázzák, de "titokban" ezek az emberek is használják. nekem is fontos az előlapi kamera, szóval örülök, hogy kevesen vagytok. vagy lehet te is csak "társaságban" szidod amúgy meg használod.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Távol álljon tőlem, hogy megint előhozzam a notch (van értelme vs. nincs) témát, de én azt nem értem, hogy miért kellene bárhová tenni. Jó helyen van az a kijelzőn kívül, és mint nem egyszer láttuk, meg lehet(ne) ezt már gusztusosra csinálni.
Ehelyett most keressük a drága - és egyelőre legalábbis - meglehetősen kompromisszumos megoldást (kijelző alá dugni a kamerát) egy gyakorlatilag nem is létező problémára.#4 bear_
"Az a vicc kategória, hogy kilyukasztják a kijelző csak azért, hogy ne legyen a telefon tetején az amúgy a kutyát nem zavaró (lyukkal ellentétben) káva."
+1#6 Rocket6
"De számodra is megvan adva már a lehetőség ... " - ja, lehet, hogy van egy-két (de több egy darabbal se) model, de ennyi. Ez kb. olyan mint mikor azzal jönnek, hogy vannak kompakt mobilok is, és igenis van választék.#24 Segal
"Dehogy vagyunk kevesen, csak kevesen vállalják fel a dolgot."
Én inkább azt mondanám, hogy a vásárlók 99%-nak nem tetszik, csak vagy le se sz@rják (a hét is páros nekik), vagy már megszokták (mennyiszer hallom ezt a dumát). -
Kampó
senior tag
A gyártók is lusta szarok.. nézd már meg a telefonokat, ugyan úgy néznek ki.. és marha unalmas hogy görgeted a műszaki áruházak választékát és 200 telefon semmiben nem különbözik.. külsőleg.. Ugyen ez az eggyen szarság van. ezzel a Notch, kamera lyuk, vagy kamera kapszula hisztivel,. Azért mert téged nem zavar ne akard megmagyarázni másnak hogy ő a hülye mert őt zavarja.. Valamint ez az egész nem csak azért van mert "jajj az egész előlap kijelző mit variáljanak"... egyszerübb az unalomig ismert fost tömeg gyártani mint valami újat bevállalni. Sok esetbe a hátlap is ugyan az.. Rengeteg telefont cserélgettem nem hasracsapva irom ezeket, sok esetben a gombok is ugyan ott vannak, itt lehet okádni a marketing szöveget meg a piac kutatási felhasználói fake informáciokkal dobálózni, de lehetne mit variálni kicsit hogy ne ugyan úgy nézzen már ki minden telefon ha megerőltetnék magukat... Egy számítógép házon mit variálsz?? egy "kocka" mégis van akiknek sikerül.. Egy monitoron Tv-n mit variálsz formatervileg ?? Mégis van amelyik sokkal pofásabba másiknál.. Hidd el rengetegen szeretnének "zavartalan lyuk, notch, kapszula, mentes ,vékony kávás kijelzőt pláne 200-300e ft ért..
-
Jó jó, már leírtad, hogy rengeteg telefonod volt. Tuggyuk*
Ki akarsz tűnni. Én pont leszarom a külsőségeket, ez egy telefon. Nem több. Nem divatcikk, nem a "haverok" előtt kell vele vagizni .. céleszköz.
Neked több kell, azért akad választék. Sony, Asus. Ja írtam már
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Kampó
senior tag
Nem neked válaszoltam szerintem
Az hogy egyszer leírtam nem azt jelenti hogy mindenki végig olvassa.. nem kitúnési szándék, hanem hogy van némi összehasonlítási alapom, több mint annak aki 5 évente vesz egy telefont.. Ugyanakkor ha neked marha mind1 hogy néz ki egy telefon az meg a te " bajod ".. te vagy aidézet...
"Én inkább azt mondanám, hogy a vásárlók 99%-nak nem tetszik, csak vagy le se sz@rják (a hét is páros nekik), vagy már megszokták (mennyiszer hallom ezt a dumát)." ebbe a rétegbe tartozó ember vagy akkor..[ Szerkesztve ]
-
Nyugodj már meg egy picit. Úgy felkapod a vizet, hogy nem látsz a pipától....
De rádhagyom, nem akarlak feleslegesen felzaklatni. Időpazarlás ezen idegeskedni.
Nekem mindegy, ha ez alapján kategorizálod az embertársaid.
Ez még mindig egy telefon, és erre alapozni másik emberrel való "vitát" megéri? Nem...
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
-
Kampó
senior tag
nézegesd csak a Notch-ot 400e ft ért.. lelked rajta, leírták előttem már többen is, az a bosszantó hogy a több 1000 modellt számláló mobil piacon elenyésző azon modellek száma amikben nincs sem sziget sem kapszula sem lyuk sem semmi.. Így a választás lehetősége a csekélynél is csekélyebb.. Mindneki szereti a kék farmert nekem attól még tetszhet a barna.. bocsánat.. Ugyan ekkora baromság a 2,5d-s elölapi üveg.. amivel a samsung s7 edge idején tudott valamit kezdeni a gyártó.. egyébként haszontalan parasztvakítás.. Valakiket meglehet venni a marketing baromságokkal valakiket nem.. ez ilyen dolog..
-
Griff55
senior tag
Én pont hogy a szögletes formát imádom, és pont örülök, hogy egyre többen mennek ebbe az irányba. Ízlések és pofonok, nekem egyáltalán nem vágja a kezem, egy 170 grammos valamit miért kéne tiszta erőből szorítani? (Ráadásul a tok mindig enyhít ezeken a szögletes éleken)
Inkább attól a semmit nem érő hajlított kijelzőtől szabadulna meg az összes android flagship! Borzalmas és semmi értelme nincs, nem praktikus.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Megkímélt, Kárytafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22+ 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen