- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron1988
tag
Végigpörgettem egy teljes végigjátszást, szerintem teljesen OK. a játék. Baromi változatosak a mapok, kicsit mindenhol mást kell csinálnod, és full más terepen. Szerintem teljesen rendben van a 4-14 éves korosztálynak, nintendon elszüttyögni vele. 20szor változatosabbnak néz ki, mint pl. a Division :')
-
ldave
félisten
Elég megosztó lett, az irányítást mindenki szerint szokni kell, de ez várható volt. Ami fura, hogy maguk a pályák megítélése is az unalmastól a nagyon jóig terjed. Na majd jövő hónapban megveszem, aztán meglátom, hogy nekem hogy jön majd be.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FoxiestFox #1 üzenetére
Oh, reggel volt még.
Elírásokat javítottam.
-
Sirandrish
legenda
"ArsTechnica – Hagyjuk ki, és keressünk inkább kutassunk fel egy Star Fox 64 példányt"
Ez ám az értékelés!
-
Fuss neki ennek a hirnek ujra, ori...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest