- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Amit írsz az legfeljebb ideális körülmények között és ott is csak sarkítva igaz. A statikusan jó képek a megfelelő felszerelés, az azt használni képes szakmai tudás és a látásmód mesterhármasa által készülnek és mindhárom ugyanolyan fontos. Lehetsz Te akármekkora zseni, ha nincs fény, a tehetséged és a szaktudásod nem csinál fényt és lehet akármilyen jó cuccod ha nem tudsz vele mit kezdeni.
A képektől amúgy én sem vágom hanyatt magam, többet vártam tőle a beharangozó alapján, hogy őszinte legyek.
-
macskea
őstag
Az userek képeivel meg épp az a baj, amit te is mondtál. Van egy hangos hülye, aki a nappal szemben akarja fényképezni a fekete kutyáját, persze nem sikerül, és ezzel megállapításra is került, hogy a telefon kamerája szar. Én inkább támaszkodom tesztekre, mint "valós" felhasználói tapasztalatokra. Nem csak ennek kapcsán, általában is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest