- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Kompakt, jól néz ki (szubjektív), kamera is ígéretesnek tűnik, szóval minden jó lenne...
Kivéve a közepes akkumulátor és a jack elhagyása, amit én komolyan nem tudok megérteni.
Komolyan nem látják a gyártók, hogy ez nem jó irány?
Még a jack hiánya "oké", mert nem mindenki zenefüggő és telefonálásra meg elég a bluetooth kihangosító, de az egynapos üzemidő szerintem mindenkit zavar aki nem papír nehezéknek használja a telefonját.Oneplus5 biztosan olcsóbban kezd Snapi835-el.
-
tibaimp
nagyúr
Nekem tetszik, főleg a zöld.
-
válasz
holozis_HUN #2 üzenetére
Értesítési sáv így is , úgy is lesz
-
-Faceless-
őstag
Nekem tetszik, de semmi szükségem ilyen telefonra, ha eljutunk oda, hogy közép kategóriás telefonba is raknak ilyen kijelzőt, akkor engem megvettek.
-
H.Istvan25
senior tag
Ennyiért inkább Mate 9
-
Xaels
félisten
Érdekes telefon is lehetett volna, de ez az előlapi kamera... Ott van ahol a hangszórónak lennie kellene, megtöri a kijelzőt és a tartalmat is. Alsó káván lenne hely neki. Titán meg kerámia, tuti költséges és nehézkes előállítani. A moduláris csatik elég diszkrétek lettek. Innováció nincs, korrekt iparos munka.
-
ghiottone
nagyúr
Lehet ez a teló hasonlóan fog "kimúlni", mint a Nextbit Robin (bár ők beolvadtak valamelyik cégbe). Ez így, ebben a formában kevés lesz a sikerhez.
+ tényleg a középkategóriába kellene még kidobniuk valamit, ha eladási számokat is szeretnének produkálni.
-
Máté94
addikt
Kicsit ortopéd szegényke. Az az előlapi kamera nagyon rossz helyen van. A MI MIX megoldása szerintem a legjobb erre a problematikára.
-
szkaroly
senior tag
Ha már mindenáron a kávákat akarják csökkenteni, akkor miért nem csökkentik a telefon magasságát? Így a felbontás aránya változatlan maradna.
-
törölt tag
Vannak nálunk sokkal szegényebb régiók. Oda megy az Android One (most már Go), mindenhova máshova meg szerintük jó a flagship...? Azért ennél több kategória kellene.
(#31) Cifu: És belefért egy vacak MIUI is, meg a gusztustalan kapacitív gombok
A Oneplus is akkor kávákkal dolgozik jelenleg, hogy csak na. Sajnos. Pedig az egy jó telefon lenne.
-
tupuk
aktív tag
válasz
#16820480 #13 üzenetére
Egy induló cég az első termékével pozicionálja is magát, illetve brand-et épít, még jó hogy a lehetséges maximummal jönnek ki elsőre, egy felső kategóriással. Már csak a sajtóvisszhang-marketing miatt is, egy középkategóriás cucc sokkal kevesebb embert érdekel.
Másrészről keveslem a "forradalmi" részt a telóban, az okostelefon talán a világ legversengőbb piaca jelenleg, nagy gigászokkal és feltörekvő márkák tucatjaival, folyamatos innovációkkal, ha valaki ide akar betörni akkor szerintem több kell mint ez.
-
Igazából kisebb mint bármelyik 5 colos telefon manapság, szóval nem értem mi a gond a méretével..
Mondjuk úgy, hogy kisebb, mint azok az 5"-os telefonok, amelyeknél bőven bánnak a kávákkal.
Egy Xiaomi Redmi 4X például kisebb nála. És abba valahogy belefért a 3,5cm-es jack és egy 4100mAh-s aksi.Nyilván nem egy kategória a kettő, és egy flagshipbe több cuccnak kell hely, de én például több értelmét látnám a második (fekete-fehér) hátsó kamera helyett egy 3,5"-os csatinak és/vagy egy pár száz mAh-val nagyobb aksinak...
-
Kampó
senior tag
válasz
#16820480 #13 üzenetére
Mert nem mi magyarok vagyunk a piaca egyetlen gyártónak sem
jómagam még a 50-60e ft os telefont is meggondolom ha kpra veszem... illetve össze kel rá kuporgatnom a kp-t.. pedig dolgozó ember vagyok de nincs zsebből kirángatni való 60e ft om sajnos...
A gyártókat nyilván nem érdekli hogy x Lajosnak nincs 170-200e ft ja telefon vásárlásra ha neki nincs majd megveszi ZS-Kálmán akinek van heti 5x is -
enonlui
tag
Hát őszinte leszek!
Valami forradalmira vártam. Nagy durranásra. Amivel oda vág a samsungnak és az almának. -
mackoman
tag
Gyártási nehézségekre hivatkozva,valszeg jó sokáig el fog húzódni a megjelenés.
-
petipetya
nagyúr
Ez egy drágább OnePlus 5 a szememben, nem több.
-
Taci
addikt
Az az arany-méregzöld színkombináció:
-
-
s4tch
veterán
Csak én nem találom, hogy milyen oprendszer fut rajta? Ránézésre android, gondolom, 7.1...
-
papi77
addikt
válasz
kovaszoskeny #16 üzenetére
Szerintem is túl drága,de biztos eladnak belőle pár darabot.
Egyébként a mostani őrületek remélem hamar lecsengnek,gondolok a mikro kávára,a 3,5 jack elhagyásra,meg a micro sd foglalat hiányára! -
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem kifejezetten tetszik, bár kicsit talán drága.
-
Baggins86
aktív tag
Nekem kifejezetten tetszik, a méret ok, bár lehetne picit nagyobb is, az előlapi kamera megoldás szöveg olvasáskor kicsit zavaró lehet, de nem rossz. Annyi a bajom vele, hogy egy jelenleg még "noname" gyártó első termékéért tuti nem fizetnék ennyit, álljon bármekkora gurukból is az a cég.
-
monti0222w
addikt
válasz
kovaszoskeny #16 üzenetére
Mért is nem?
Akkor jöhetsz hozzám dolgozni az általam adott összegért, mivel még neked igencsak bízonyítanod kell! -
monti0222w
addikt
Nem semmi telefon lett, nekem tetszik, az tudható milyen Dac lesz benne, vagy eleve a Qualcomm sajátját kapta meg?
Cifu:jobban teszed pedig ha hozzászokott a jack elhagyásához, minden gyártó ez írányba mozdul el, és már a kínaiak is átveszem sajnos.
-
Nemgyerebe.
Ekkora telefon, nincs 3,5mm-es jack, de legalább az aksija se kiemelkedő, a kijelzője pedig nem AMOLED, így a Daydream VR támogatás kizárva - pedig a 360°-os kamera alapján ugye elvárná az ember a korrekt VR támogatást, hogy ne csak rögzíteni, de élvezni is tudjuk a panoráma felvételeket.
A bővíthetőség jó ötlet lenne, de ahogy elnézem, jelen állapotában kizárja, hogy tokba tegyük a telefont. A Gorilla Glass 5, a kerámia és a titán jó dolog, de ettől még nem törhetetlen a telefon, szóval ez így nem túl okos megoldás...
Így tehát minimális innovációt tudnak felmutatni, ami viszont a gyakorlati használat kárára megy.
Úgy látszik itt megint egy marketing-maszlaggal (Andy Rubin, a látnok) próbálják az embereknek eladni a 12 egy tucat szintű telefont...
Szerk.: És ha jól látom, per pillanat csak az Egyesült Államokban megrendelhető...
@monti0222w: Nem szeretném megszokni. Ismét itt egy telefon, amely jó nagy, elhagyták belőle a 3,5mm-es Jack csatit, ehhez képest mindössze 3040mAh-s az aksi. Szóval akkor hova is kellett a felszabaduló hely, amit ilyenkor folyton hangoztatnak?
-
törölt tag
Nem egészen értem miért gondolják a feltörekvő cégek, hogy csak felső kategóriás prémium telefonra van szükség aranyárban?
A desgint leszámítva mondjuk ez nem olyan sok pluszt ad egy Pixelhez, vagy S8-hoz képest, és árban is ugyanott van.
Sokkal jobban érdekelt volna, ha egy olyan telefont mutatnak be, ami korrekt középkategóriás telefon, mondjuk 350$-ért. Sokkal többet is tudnának eladni belőle. Ott van jelenleg piaci rés, nem felső kategóriában, ahogy egymást érik a prémium termékek manapság.
-
mikej95
aktív tag
Jól felszerelt ennyi pénzért, még az IP minősítése érdekes lehet, ha már "kompromisszum mentes" terméket akarnak akkor legalább még az belekerülhetne, ha már nagyobb aksira és 3,5-re nem futotta. Nevetséges hogy egy mostanában, ha anyagilag nem is, de vergődő divatmárka kitalál valami hülyeséget és a fél piac ugrik utána.
-
törölt tag
válasz
kovaszoskeny #8 üzenetére
Ha csak ilyen hülyén tudják megoldani az előlapi kamerát, akkor inkább maradjon a káva.
Nem válasznak szántam.
-
roli543
őstag
válasz
kovaszoskeny #8 üzenetére
Mindegyik más hasonló tudasú telefon sokkal drágábban nyitott, szerintem jelenleg ez a legolcsóbb S835ös telefon. Szóval kár drágának titulalni. A támogatassal sem lesz gond szerintem, mert pixel ui van rajta, azonnal tud frissülni.
-
kovaszoskeny
aktív tag
Mára elértünk oda ,hogy az extra sem lett semmi extra..Drága is.Szoftveres támogatpttság ki tidja..Kompatibilítással mi lesz..
-
janeszgol
félisten
141 mm hosszú, 71 mm széles és 5.71 colos? Ekkora házban az 5 colos telefonok tanyáznak. Biztos ez?
-
VIBO
őstag
Ígéretes cucc
-
roli543
őstag
Nekem nagyon bejön, végre valami ami kicsit kitűnik a tömegből. És az árral sem szálltak el. A mérete pedig roppant kompakt. Abszolút csúcs telefon!!!
-
.Szaki.
addikt
Nekem kifejezetten tetszik, jó kis eszköz lesz szerintem.
Egyedül a hátlapi olvasó nem tetszik, de legalább nem a tetején van, hanem talán olyan helyen, ami tényleg el is érhető. Ettől függetlenül nem praktikus szerintem.
-
Tetszetős, de nagyon furcsa darab.
Ha teljes képernyős alkalmazást futtat, akkor vagy kivág a képből egy kamerányit vagy a fenti sáv használhatatlan, így viszont akkor az a terület nem is hasznos.
Mindenesetre a dizájn elég közel áll a Pixelekhez - és az árcímke is.
-
holozis_HUN
addikt
Az a kamera nagyon rossz (előlapi).
Mekkora értesítési sáv, oké, hogy nincs keret, de a sáv kb akkora, mintha lenne keret.
-
Hunner
senior tag
Hát, nem mondom hogy többet vártam, mert nem voltak elvárásaim, de nem dobtam el tőle az agyam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest