- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
+1 a Splinter Cell-re, várom nagyon!
-
A Cyberpunk-ot várom, a többi nem érdekel!
-
Shing
őstag
A Sony exkluzív és Ubisoft címeit is erős fenntartásokkal kell kezelni, mert látványban úgyis hazudnak. Még a Cyberpunk 2077-t is túltolhatják, ahogy a Witcher 3-al is megtörtént.
Igen-igen, gagyi konzolok, nem volt idő megcsinálni, csak a "megvilágításon változtattak picit", stb. Hagyjuk már. Tudják ők jól, hogy ilyenkor olyat mutatnak amit végül nem fognak tudni megcsinálni. -
exedoc
senior tag
Lehet egyedül vagyok, de én nagyon várok a Doom-hoz egy folytatást.
-
Medocsabi
addikt
Várom, talán végre rászánom magam egy ps4re a box mellé
-
Hétvégén E3!!! - Otherside #17
Érdemes megnézni.
Tudom hogy a nagy része csak találgatás, de akkor is érdekes. Én pl. egy Dino Crisis 1-2 Remasternek/Remake-nek nagyon örülnék.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Life is Strange 2?
-
GodGamer5
addikt
Na várom a next-gent, évről évre csalódottabban. Na de majd most...
Kíváncsi vagyok hány co-op, multi, PUBG klón fos jön ebben az évben.
-
Wesder
titán
Activison bejelenthetnè a Crash Team Racing Remastered-et, online multival. Instant PS4 vètel lenne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Limited Run - Június 11. 21:00
-
melega
őstag
Én is erre vagyok kiváncsi Shadow die twice. A gamestar írt róla hogy egy titokzatos felhasznaló tudja miről fog szólni, de lehet hogy csak kamuhír nem akarok spoilerezni. Akit erdekel nezzen utana.
Azert kivancsi vagyok Lords of The Fallen 2 ről, vagy Surge 2 ről mutatnak e valamit.
-
.LnB
titán
Halo 6 Infinity "teaser trailer": [link]
"Hát ne telefonáljál már b*zdmeg!"
6x mondja, hogy haló. Halo 6 confirmed!
-
myckey
veterán
válasz
idegen lény #41 üzenetére
Jó ez a lista, nagyon is fekszik a tartalma és van amit kifejezetten várok !
Ez mellé van pár PC cím is, ami szintén nagyon várós.....
Na de azért a kolléga felsorolása se lenne utolsó dolog, remélem egyszer megéljük: Fable 4 + Black and White 3
Fasza E3 lesz, sztm !
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #45 üzenetére
-
.LnB
titán
Jó lenne élőbe nézni a Sony előadását, gondolkodtam is, hogy vennék ki szabit, de ismerem magam, nem tudnék felkelni 3-kor.
És ébren se tudok maradni addig. Pedig a Death Stranding-et nagyon megnézném rögtön élőbe.
-
janeszgol
félisten
válasz
idegen lény #41 üzenetére
Ó. Ezekből egy se érdekel igazán, talán az Anthem és a Cyberpunk. Igen, elcseszerintettem. Nem is értem, miért úgy írtam a Fable-t.
-
idegen lény
addikt
válasz
janeszgol #40 üzenetére
Ezek pont nem lesznek, helyette ez a világmegváltó tartalom lesz:
Forza Horizon 4 (játék)
Gears of War 5 (előzetes)
Halo 6 (kedvcsináló korai előzetes)
Ori (játék)
Crackdown 3 (már kapható)
Sea of Thieves (új tartalom)
Anthem (játékmenet)
Cyberpunk2077 (játékmenet)
Új avatárok (már elérhető)
Gamepass változásokA Fable-t így nagyon csúnya ám írni, ahogy írtad.
-
janeszgol
félisten
válasz
idegen lény #18 üzenetére
Nem hiszem, hogy belátható időn belül dobnák az Xboxot, a Sonynak meg pláne nem adják el.
Ha kihozzák a Fable 4-et, azt is elfelejtem, hogy volt valaha PS4. De nekem jó legyen ám! Nagyon szuper RPG-s Fable-ölt akarok, nagyon frankó történettel, csak single! Illetve emellé kérném a lelőtt Fable Legends játékot befejezve (multi). Illetve egy Black and White 3-at is.
No ennyi. -
sp8787
addikt
Van. Ott irtam az elobb.
Egyebkent a Shadows Die Twice-bol tokegyertelmeuen kovetkezik ,hogy Ninjakos game lesz.
Amugy a From is ujithatna vmit. Ha 2 lepest hatrebb lepunk es megprobalunk objektivek lenni akkor 9 ev alatt volt 2 kimondottan oriasi huzasuk a DS(Demon vagy Dark Souls kinek mi) meg a BB ettol eltekintve zero. Mondjuk ez pontosan 2-vel tobb mint a fejlesztok 99%-nak osszes ujitasa.
Ezektol eltekintve ha oszintek akarunk lenni akkor sajat magukat masolgattak. Peldaul a DS3 egy orbitalis tokertelmetlen katyvasz ilyen mindent bele zutyulas.
-
aAron_
őstag
CD Projekt Red?
-
hombre[EU]
veterán
In a job opening description for a Combat Designer position they have described their ideal candidate as a person who will manage to deliver '' memorable combat encounters, that thrill and excite our players.''
Jelentsen is ez bármit. Remélem a dinamikus közelharcot és nem megy át teljesen pew pew stílusba -
BOBAKILL
őstag
Én a From Software új játékára lennék nagyon kíváncsi, remélem lesz valami az e3-on belőle. Pár screenshot-nak is örülnék már.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #28 üzenetére
Cover shooter némi stealth mechanikával. Ha viszont 100% hogy FPS lesz, akkor... Nem tudom.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #14 üzenetére
Ez mind kevés lesz, ha lesz Cyberpunk 2077 trailer (pláne, ha gameplay).
Amúgy szerintem erős show lesz idén. -
negyven2
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítettük a hírt, a Devolver Digital is saját show-t kap (ami miatt már most elnézést kérnek.
) - Június 11. 05:00
-
myckey
veterán
Faszaság...😎
Van jo pár cím, ami érdekes lehet pc fronton.
-
idegen lény
addikt
Akkor 10-én kiderül, hogy bennük van-e még az X-faktor. Akarnak-e még valamit ezzel a géppel vagy a sorsára hagyják, eladják a Sonynak, stb.
-
lofagi
addikt
Ubisoft - For Honor feltámadása! Vagy legalábbis nagyon remélem,hogy az amúgy megint növekvő tábort még újabb emberekkel fogják elcsalogatni.
-
Def26
félisten
válasz
hombre[EU] #14 üzenetére
+1
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #14 üzenetére
Pár órája jött a hír, hogy lesz The Last of Us II gameplay az E3-on.
-
CsonkaImo
addikt
Sony-nak már így is elég nagy a felhozatala, ha még 1-2 új címet bejelentenek, akkor ismét tarolnak. Tavaly is ők vitték az egész show-t a hátukon. EA-től egyedül az új Battlefield-re leszek kíváncsi, korszak + látvány.
-
tescodr
aktív tag
Én a Microsoftra leszek kíváncsi, állítólag bejelentik a halo remaster collectiont Pc-re várós.
-
Na majd az összefoglalót elolvasom itt...☺
-
válasz
hombre[EU] #7 üzenetére
Inkább csak remélem. Mondjuk nekem a black list is tetszett, de egyet értek abban hogy a Chaos volt a széria csúcsa. És igen remélem az ubi majd jól meglep és tol egy olyan splinter játékot ami legalább ezen játék erejéig miginogtatja a nem jó véleményem az ubiról.
-
hombre[EU]
veterán
Gondolod jön egy újabb ChaosTheory minōségū game? Nem tudom,hogy a Ubisoft 2018-ban tudod-e olyan extra plusszt ( a többiekhez képest) elōhúzni,mint anno. Egy kiváló story és/vagy egy revolutionary AI-val biztosan kitūnne a tömegbōl,de én egyiket sem várom. Remélem kellemesen csalódok
-
válasz
hombre[EU] #5 üzenetére
A splinter cell miatt hosszú idő óta most újra kiváncsi vagyok az ubi-ra.
-
hombre[EU]
veterán
Mivel se az MS,se a Sony nem mutat új gépet engem csak a Cyberpunk és Last of Us 2 érdekel. De azok nagyon
-
Scholes9
nagyúr
Meglepődnék, ha a Sony nem tarolna idén is
De szurkolok a Nintendonak is a Switchem miatt
-
törölt tag
válasz
Jeanne d'Arc #2 üzenetére
Már vagy 2 éve nem láttam. Akkor is bemutattak valamit, amit vagy lebutítottak, vagy csak évekre rá adtak ki. Elolvasom az összefoglalót, és ennyi. Számomra teljesen elveszett a régi fénye.
-
-
törölt tag
Nagyotmondóverseny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hori Racing Wheel Overdrive
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- PlayStation Portal
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest