Új hozzászólás Aktív témák
-
Akik eddig nem akartak , vagy nem volt értelme tabletet venni azok az office miatt most márt vagy egyéb hasonló win es progi miatt akár tabletben is gondolkodhatnak . Kapásból 4-5 olyan embert feltudok sorolni akinek emiatt akár venne is tabletet...!
Viszont ezzel akár veszélyes monopol helyzet is ki alakulhat... agyon verik a konkurenciát.
Az átjárhatóság miatt simán dobni fogom szerintem az androidos cuccaimat... -
Rohadtul kíváncsi vagyok , hogy fogja ez megváltoztatni a tabletek notebookok és pc-k alakulását. Idéntől szerintem sok minden átrendeződik... mindenkinek a végén wines telefonja, tablete és pc je lesz, az átjárás és a felhő miatt az életünk egyszerűbbe válik . Mokás lesz , bár nekem egyenlőre ezek a bazi nagy csempék inkább illesztőek ellenben nagymamámnak aki most 70 évesen fejébe vette hogy netezni és facebookozni akar annak meg maga lesz a megváltás .
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest