- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkow.
senior tag
Már most látom, hogy hatalmas bukta lesz, mint a 3D kijelzők... mellesleg elöregszenek majd a folyton hajló komponensek és netán ez is a note 7 robbanó töltett sorsára fog jutni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Érdekes és jó koncepció ez, de az első pár évben biztos szar lesz a termék. majd egy 5 év múlva.
-
daniel909
addikt
válasz hatpersze #22 üzenetére
A negatív hozzáállás annak köszönhető hogy bemutatott a Samsung egy félkész koncepciót ami így önmagában semmi csak egy tech demó. Ők se tudják szerintem egyenlőre mihez kezdjenek ezzel.
Így az emberek aztán mit mondjanak rá? Nyilván lehet H semmi értelme az egésznek.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
Elég kütyü mániás vagyok sajnos de ez nekem nem áll össze. Azt érzem ez még nagyon sok ideig egy kiforratlan dolog lesz.
El nem tudom képzelni mennyire lehet kényelmes egy ilyen eszköz összecsukva. Hiszen így nagyon vaskos ráadásul könnyen ki is nyílhat. Gyerekek ezt fejlesszék meg 5 évig még nem tartunk itt hiába szeretnénk.Ráadásul már minden van mobilra optimalizálva. Már elérhetőek hatalmas kijelzővel szerelt telefonok semmi értelme hét collon nézni ugyanazt mikor 5,8 collon ugyanaz az élmény.
Ez szerintem zsákutca. Csak egy érdekes koncepció.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
sebgutkopf
őstag
Érdekes koncepció, ami szerintem mindenkit érdekel, egyúttal már értem, hogy a samsung miért várt és gondolkozott olyan sokat, hogy mit is kezdjen ezzel a technológiával, aminek értelme van. Most ez a készülék azt az érzést kelti bennem, hogy ebbe a gondolkozásba a piacot is bevonták.
Ha tovább tud fejlődni ez a koncepció arra, hogy a mostani telefonoknál ténylegesen kisebb és jobban hordozható készülékeket tudnak majd később gyártani az nagyon jó lenne. A mostani mobil méretek engem már nagyon zavarnak, értem én hogy kijelző, de zseb méret és súlyhatár is van. A kihívás ebben az elvárásban az, hogy ezt a vastagság érdemi növelése nélkül lenne igazán ütős megoldani, akkor lesz igazán kész a cucc. Vagy ez jön be, vagy a 2. (hordozható/buli) mobil koncepciók fognak piacot hordítani.A mosani csapda helyzetért pedig tehetnek a gyártók azzal, hogy a tablet vonalat elrontották az androidos vonalon, mert szép lassan csak arra haladunk, hogy tablet kijelzőt akar mindenki, meg valamit hordozni.
Ezzel a hajtogatós cuccal mind a kettő teljesülhetne egyszer egyben. Mondjuk érdekes lehetne egy felcsavarható kijelző, ami pluszban kihúzható és akkor a hajtogatás megsprórolható lenne, ha ezt nem tudják megoldani.
-
hatpersze
tag
Hihetetlen ez a rengeteg (szinte kizárólag) negatív hozzáállás.
Én nagyon várom, és remélem legalább kicsit olyan lesz mint a videón. Nagyon sokat használom a tabletet, 8 colos méretben, ez vált be, és nagyon jó lenne ha nem kellene külön cipelni még egy kijelzőt, netet megosztani, szinkronizálni, keresgélni éppen melyiken mit mentettem le, stb.
Az Asus Padfone sorozatot gondoltam eddig a legjobb ötletnek, de szerintem ez a Padfone tökéletesített megoldása, szinte minden tekintetben. -
unskillful
aktív tag
Szerintem zseniális koncepció. Nyilván nem elsősorban filmnézésre van kitalálva... van egy csomó egyéb tartalom amit lehet élvezni ilyen képaránnyal ekkora méretben. Nem igazán szeretem a Samsung termékeit, mert bár tényleg nagyon jók, szerintem általában nagyobb a hype mint kellene ami nekem nem szimpatikus. Ettől függetlenül ez egy olyan koncepció, ami az egyik legjobb fejlesztés abba az irányba hogy hordozható méretben a lehető legnagyobb kijelzőt kapjuk.
[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
balgab84
aktív tag
Ronda, de nagyon draga lesz legalabb...
-
dilajoska1
őstag
válasz balazs1022 #11 üzenetére
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
arn
félisten
Az elnyujtott keparany utan negyzet? Kivul tobb ertelme lenne a kijelzonek, igy a belso alig lesz hasznalva.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
deka10
senior tag
Nem halottad a 4. részt 4:3 veszikfel fel.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Zé.
tag
válasz CptAdamica #8 üzenetére
Vagyis az 1770 dollár plusz áfa 674 000 Ft, plusz a többi, az elején
kb. egy forint híján egymillió?... Még jó hogy lehet majd kapni...
Valószínűleg két nagy kínai gyár is fejleszti, idővel talán olcsóbb lehet.
Még egy telefont elhasználok, mire esetleg megfizethető lesz!
[link] -
ALBY
senior tag
"Kb ezért kár kihajtani a kijelzőt, hiszen így is elfér:
(és még így is marad fölösleges rész)"
Oda jön a reklám...A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
spheedx
újonc
eddig fejlesztgették milliókért...most kiadják a nagyközönségnek, és lesz aki megveszi...mert lesz...és biztos h kiforratlan még ez a dolog, ezért az is biztos h sokan lesznek akik okoskodni fognak h mivel lehetett volna jobb ez az egész...ha csak annyit adnak el belőle ami visszahozza a fejlesztésre költött pénzt, már nyertek...rengeteg ingyen ötletet(sőt ha úgy nézzük még fizet is az ötletadó ), amit tovább gondolva egy második generációban kiadhatnak és valószínűbb h profitot is termelhet
Egy innovatív fejlesztést kiadni nem hiszem h egyből jövedelmező, ez inkább egy hosszú távú befektetés. -
ALBY
senior tag
Szerintem ez most erőfitogtatásnak jó max ebben a formában.
Ez egy félbehajtott torz tablet.
Ehhez ugyan úgy táska kell mint egy merev tabletnek, és olyan nehéz is, így telefonnak nem minősíteném sehogy se, zsebre tenni se lehet.
Tabletnek meg a képarány miatt elég béna, se játékra se filmre nem jó.
De legalább többe kerül mint egy telefon és egy tablet.Az Asus PadPhone egymásba rakható (telefon+tabletház) koncepció sokkal jobb volt, csak egy mai komolyabb megvalósítás kéne belőle. (jó lenne 4.7" telefon kis kávával, 9"-os tablet hátába tolva.)
Annak jobban örülnék ha egy 5.5"-os telefont csinálnának ezzel a hajtható technológiával,
ami hajlik kicsit 2 vagy 3 helyen, így zsebre téve kicsit igazodna a seggem formájához, nem egy deszkán kéne ülni...
Csuklóra hajtható telefonban is szívesebben látnám ezt a technológiát.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
csobi1
tag
Bumszli ez így. Mobilként egérmozi 4,3". Nem akarnék minden tartalom miatt szétnyitogatást.
Egyenlőre nem szimpatikus nekem ez az egész. Talán,ha csiszolgatnak még rajta vagy 4-5 évig. -
CptAdamica
veterán
Elvileg 1770 dollártól fog indulni. Még a hülyének is megéri majd.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Anulu79
addikt
Ha jól láttam akkor mind a két oldalán lesz kijelzője a kütyünek? Amúgy arra lennék kíváncsi, hogy erre vajon milyen szilikon tok lesz?
-
vodrosjozsi
addikt
Ilyennek kéne lennie, faltól falig tartó kijelzővel de mint a bemutatón láthattuk ez nem így lesz.. túl korán dobják ki ezt szerintem.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
veterán
Ebben a széthajtott méretben már sokkal jobban tudnám olvasni a sok okos hozzászólást az MA-n...
-
Mr.Silkó
veterán
Aránylag kultúrált a render, bár értelmét továbbra sem látom az ilyen kialakításnak és még mindig rengeteg kérdést felvet a koncepció, sérülékenység, tartósság és kezdeti kompromisszumok terén főleg. Nekem nem kéne, egyelőre az a véleményem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest